Po avarijos Klaipėdoje – mašinų kamšatis | Diena.lt

PO AVARIJOS KLAIPĖDOJE – MAŠINŲ KAMŠATIS

Vairuotojų nepatyrimas važiuoti sniegu padengtomis gatvėmis ketvirtadienį vakare sukėlė sumaištį ir automobilių kamšatis šiaurinėje miesto pusėje. Kai kuriose vietose policininkams teko reguliuoti eismą.

Nors lapkričio 30-oji buvo ne pirma diena, kai Klaipėda kovojo su sniegu, gatvėse vis dar buvo pavojinga vairuoti, ypač neįgudusiems važinėti tokiomis sąlygomis.

Tądien 16.27 val. Klaipėdos gatvėje, nuokalnėje netoli Tauralaukio tilto automobilis „Nissan“ atsitrenkė į kelio atitvarus ir rėžėsi į automobilį „Subaru“.

Susidūrimas buvo toks stiprus, kad „Subaru“ sugurintas visas priekis, „Nissan“ atrodė nukentėjęs mažiau. Teko kviesti vilkiką ir automobilius išgabenti iš įvykio vietos.

Žmonės avarijos metu nenukentėjo, vairuotojai užpildė eismo įvykio deklaraciją.

Apie šį incidentą sužinojo daugybė žmonių, nes į abi puses Klaipėdos gatvėje nusidriekė ilgos automobilių eilės. Žmonės nervinosi.

Policininkai reguliavo eismą, bet ir po pusantros valandos nuo avarijos sumaitoti automobiliai stovėjo gatvėje, trukdydami pravažiuoti kitoms transporto priemonėms.

Tą pačią dieną 17.08 val. Medelyno gatvėje „BMW X5“ nuvažiavo nuo gatvės ir rėžėsi į medį. Žmonės liko sveiki.

Važiavusieji pro šalį socialiniuose tinkluose ginčijosi, ar avariją galėjo lemti netinkamos padangos, o gal pernelyg didelis ir nepagrįstas vairuotojo pasitikėjimas savimi. Karštos diskusijos nukrypo į svarstymą, kad nepatyrusiems ar savimi nepasitikintiems vairuotojams dabar geriausia važinėti visuomeniniu transportu.

GALERIJA

  • Po avarijos Klaipėdoje – mašinų kamšatis
Ryčio Laurinavičiaus nuotr.
Gairės: Mašinų kamšatis, sniegas, automobilių susidūrimas, policininkai reguliavo eismą, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

jis

kiek tu kelius bevalysi,vis tiek avarijų bus, dėl neatidžių žalių vairuotojų ir dėl automobilio techninės būklės žiemą. Pagrinde- atstumo nesilaikymas ir netinkamos padangos, dažniausiai pigios kaučiukinės būgtai žieminės, bet realiai tokios žieminės kiek ir kainuoja.

Valyti reikia, tai reikia,

bet vairuoti su protu susipykusiems irgi nederėtų. Ypač žiemą.

Buldozeris

Kelius valyti reikia.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS