Po Velykų – nemaloni staigmena | Diena.lt

PO VELYKŲ – NEMALONI STAIGMENA

Uostamiestyje, I.Kanto gatvėje, kontorą turintis advokatas Saulius Tamošaitis po Velykų rado apgadintus laiptus į biurą.

Ryte teisininkas pamatė išverstas dvi turėklų atramas ir nulaužtus laiptų kampus. Iškviesti policijos pareigūnai užfiksavo apgadinimą ir pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl turto sugadinimo.

Pareiškime advokatas nurodė, kad jam padaryta žala siekia 2,4 tūkst., tačiau vakar dienraščiui jis teigė, kad nuostoliai dar tikslinami, civilinis ieškinys priklausys nuo statybininkų sąmatos.

S.Tamošaitis svarstė, kas ir kaip galėjo taip apgadinti laiptų konstrukciją.

"Ar nebus taip, kad koks įkaušęs vairuotojas judėjo atbulas ir įsirėmė į turėklus. Kitas atvejis sunkiai įsivaizduojamas. Biuras yra gyvenamajame name, todėl žmonės būtų pastebėję, jei kas nors piktybiškai būtų laužęs turėklus. Anksčiau nieko panašaus nebuvo atsitikę. Tikiuosi, kad tai bus pirmas ir paskutinis kartas", – vylėsi advokatas.

GALERIJA

  • Po Velykų – nemaloni staigmena
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

.

Matyt paauksuotuos plyteles buvo :D

tai čia

Tai čia advokatas įvertino žalą pagal savo darbo įkainius :) Juokinga, dar ir laikraštyje rašo, ar jau nėr problemų daugiau mieste?

as

kibiras cemento, kvadratas plyteliu,pusdienis darbo - 2.4 tukst. euru :))))))))))) net litais kosmosas butu, o cia EURAI

SUSIJUSIOS NAUJIENOS