Prie Klaipėdos – gausių policijos pajėgų iš sostinės reidas: įkliuvo ir girti vairuotojai | Diena.lt

PRIE KLAIPĖDOS – GAUSIŲ POLICIJOS PAJĖGŲ IŠ SOSTINĖS REIDAS: ĮKLIUVO IR GIRTI VAIRUOTOJAI

Penktadienio rytą itin gausios policijos pareigūnų pajėgos Palangos kelyje surengė reidą. Paaiškėjo, kad vairuotojus tikrino ne Klaipėdos, o specialiai iš Vilniaus atvykę Kelių policijos tarnybos pareigūnai.

Dėl Palangoje vykstančių lenktynių "Aurum 1006 km" klaipėdiečių policininkų ekipažai yra itin užimti, todėl į pagalbą nuspręsta siųsti tris Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnų ekipažus, kurie visą savaitgalį dirbs Klaipėdos apskrityje. Dar vienas ekipažas išsiųstas į Neringą.

Penktadienio rytą pareigūnų darbą stebėję vairuotojai tikino, kad reidas surengtas itin profesionaliai. Per patį rytinį piką eismas iš Palangos į Klaipėdą nebuvo sutrikdytas.

Vairuotojai iš anksto buvo nukreipiami laikinaisiais kelio ženklais.

Priekyje keli pareigūnai išskirstė srautus ir vizualiai rinkosi, kurį pravažiuojantį automobilį tikrinti.

"Faktiškai keli automobiliai pravažiuodavo nestoję, tik prilėtinę greitį, o vieną mašiną stabdė vairuotojo girtumui patikrinti. Tačiau jokių spūsčių nebuvo, eilės nesusidarė", – pasakojo įvykio liudininkas.

Reidas vyko Palangos kelyje, netoli posūkio į Karklę.

Nuo 8 iki 11 val. išaiškinti keturi neblaivūs vairuotojai. Išaiškintas ir vienas, neturintis teisės vairuoti transporto priemonės.

"Taip pat nustatyti 8 vairuotojai, kurie įpūtė daugiau nei nulį promilės, bet neviršijo leistinos 0,40 promilės. Pareigūnai taip pat vykdė prevencinę priemonę dėl elektrinių paspirtukų ir dviračių vairavimo Ošupio take. Pažeidimų nenustatyta", – pranešė Lietuvos kelių policijos atstovė Jorūnė Liutkienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Senelis

Girtas už vairo, nusikaltėlis, nežinia kas gali nutikt,

Šiaip

Ar savų vietinių pareigūnų nebeturite, kad iš ale sostinės kviečiat, fui

Lauris

Trikoji kas tie savi ar stribai :)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS