Sausio 15-osios gatvėje – antra avarija šią savaitę | Diena.lt

SAUSIO 15-OSIOS GATVĖJE – ANTRA AVARIJA ŠIĄ SAVAITĘ

Penktadienį vakare uostamiesčio Sausio 15-osios gatvėje įvyko eismo nelaimė, kurioje nukentėjo žmogus. Šį kartą į ligoninę išvežta dviračiu važiavusi mergaitė.

Prieš 18 val. Herkaus Manto gatve lėkė greitosios medicinos pagalbos stoties automobilis su įjungtais garsiniais signalais ir švyturėliais.

Žinia netruko pasidalinti ir vairuotojų pamėgtos socialinių tinklų paskyros „Klaipėdos Reidai II“ vartotojai. Pasak jų, mergaitė dviračiu važiavo per pėsčiųjų perėją. Ją partrenkė „Volkswagen“ markės automobilis.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus budėtojas patvirtino, kad apie eismo nelaimę pranešta 17.33 val.

Abu eismo dalyviai buvo blaivūs.

Kol kas apie nukentėjusiosios būklę nepranešama.

Šioje gatvėje, netoli penktadienio avarijos vietos trečiadienį įvyko kita tragiška nelaimė – susidūrė iš šalutinės gatvės išvažiavęs „Volkswagen golf“ ir pagrindine gatve važiavęs visureigis. 68 metų moteris, vairavusi golfą buvo sunkiai sužeista ir po paros ligoninėje mirė.

Po kelių valandų redakcijai parašė avarijos auka. Mergaitė papasakojo, kad po treniruotės namo važiavo dviračiu.

Sustojau prie perėjos, viena mašina mane praleido. Tad sėdėdama ant dviračio, kojomis rėmiausi į žemę, – paaiškino ji, teigdama, kad per perėją ne važiavo, o veikiau ėjo, sėdėdama ant dviračio balnelio. – Staiga supratau, kad viena mašina nestoja, ji į mane atsitrenkė.“

M
ergaitei padėjo keli praeiviai. Iš vienos jų nukentėjusioji išgirdo, kad vairuotojas norėjo nuvažiuoti iš įvykio vietos, bet žmonės jam neleido pasišalinti.

 

Gairės: avarija LT, avarija Klaipėdoje, Volkswagen, partrenkta mergaitė
Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Anonimas

geriau jau nors eismas tik i DESINE bet greiciausia bus ////////// DDDDD

Anonimas

tuoi ipis svesofora besmegeniai tie DDDD . tarp svisoforu kokia 500 m tai kas 250 m GLUSAI

L

Ties stotele prie kebabinės reikia greičio matuoklio. Startuojantys greit pasikeistų..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS