Savaitgalio siautuliai: Klaipėdos senamiestyje – muštynės baruose ir girtų vairuotojų manevrai | Diena.lt

SAVAITGALIO SIAUTULIAI: KLAIPĖDOS SENAMIESTYJE – MUŠTYNĖS BARUOSE IR GIRTŲ VAIRUOTOJŲ MANEVRAI

Naktis į šeštadienį, kaip įprasta, Klaipėdos senamiestyje buvo šurmulinga. Jauni žmonės linksminosi, o apsvaigę patyrė ir nemalonių nuotykių.

Daugiausiai nusikaltimų judriausioje uostamiesčio senamiesčio gatvėje prasideda paryčiais, kai pasilinksminimo įstaigos baigia darbą, o apsvaigę klientai ruošiasi namo.

Taip šeštadienį paryčiais, apie 4 val. Žvejų gatvėje viename bare lankęsis 28-erių vaikinas netikėtai gavo smūgį kumščiu į veidą. Kaip vėliau jis pasakojo pareigūnams, jam smogė nepažįstamas vyras.

Kadangi įvykis vyko, kai nukentėjusysis sėdėjo prie baro, galima tikėtis, kad vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo incidentą.

Vos po pusvalandžio policininkai buvo kviečiami aiškintis muštynių aplinkybių. Taikos prospekte, prie kito baro 4.30 val. 41-erių vyras buvo sumuštas trijų asmenų. Sužalojimai – rimti, vyras gydomas ligoninėje.

Policininkai tiria nusikaltimą ir ieško įvykio liudininkų.

Ankstyvą šeštadienio rytą policininkai turėjo nemažai darbo senamiestyje. 5.41 val. siauroje Žvejų gatvėje jie pastebėjo keistai manevruojantį automobilį „Volkswagen Golf“. Nuomota mašina važiavo 32 metų vyras, kuris buvo toks girtas, kad nesugebėjo papūsti į alkoholio matuoklį.

Tik ligoninėje pavyko nustatyti vairuotojo apgirtimo laipsnį, jis siekia vidutinį apgirtimą (1,85 prom.). Jaunas vyras po linksmybių nakties blaivėjo areštinės kameroje.

Panašu, kad audringa senamiestyje buvo ir naktis į sekmadienį. 1.30 val. Pilies gatvėje policininkai sustabdė automobilį BMW, kurį vairavo 26-erių mergina. Paaiškėjo, kad ji buvo smarkiai apgirtusi (2,43 prom.). Jai taip pat teko išbandyti areštinės lovos kietumą.

Abiejų girtų vairuotojų laukia baudžiamoji atsakomybė.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Narko

O dar zole parazitai nori legalizuoti… Baisu bus gatvemis vaikscioti. Marazmas.

Anonimas

Pričiom tie skiepai? Lietuviai visada garsėjo meile alkoholiui ir durnais sprendimais

kaip

1 kom pastebejo kad ai netik alkoholio bet skiepu suleidimo pasekme nuo ko smegenys galutynai atrofuojasi iki AA...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS