Slidūs keliai tapo išbandymu | Diena.lt

SLIDŪS KELIAI TAPO IŠBANDYMU

Pirmadienį pajūryje ir atokiau nuo uostamiesčio buvo panašu, kad žiema kovojo už savo teises – ryte teigiama temperatūra vertė tirpti iš dangaus drebiamą sniegą, o po pietų grįžo šaltis. Keliai aplink Klaipėdą buvo slidūs, daugybė automobilių nuriedėjo į pakelės griovius, būta ir sužeistų žmonių.

Ryte ir Klaipėdoje žemė maišėsi su dangumi, vairuotojai stengėsi nepaslysti ir per snaiges įžiūrėti kelią, pėstieji dar neprašvitus buvo sunkiai matomi.

6.26 val. Minijos gatvėje, ties 43-iuoju namu sankryžoje automobilis BMW partrenkė pensininkę. Nukentėjusiajai sužalota ranka.

7.32 val. Herkaus Manto gatvėje, netoli "Studlendo" nuo Liepojos gatvės atvažiuojantis automobilis išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su dviem atvažiuojančiomis mašinomis. Automobiliai "Opel", "Subaru" ir SAAB apgadinti, žmonės eismo įvykio metu nenukentėjo.

7.45 val. Gargžduose, J.Basanavičiaus gatvėje, automobilis partrenkė moterį, nukentėjusioji pateko į ligoninę.

Šiek tiek po 9 val. ryto policijai pranešta, kad Minijos ir Sausio 15-osios g. sankryžoje buvo partrenktas žmogus. Tačiau netrukus paaiškėjo, kad per gatvę einančiam žmogui pasidarė bloga ir jis pargriuvo.

Kretingos rajone, pakeliui į Salantus, nuo kelio nuslydęs automobilis pavirto, mašina važiavusiam žmogui prakirsta galva.

Ryte maždaug už 10 kilometrų nuo Plungės link Telšių nuo slidaus kelio į griovį nuvažiavo lengvasis automobilis. Sužeistas keleivis pateko į ligoninę.

Maždaug po valandos Plungės rajone, Grumblių kaimo ribose, dar vienas automobilis taip pat atsidūrė griovyje.

Panašiai atsitiko dviem automobiliams Rietave, nuo slidaus kelio nuvažiavo mašinos Veiviržėnuose, Kuliuose, Radailiuose.

12.48 val. greitkelyje netoli įmonės "Vlantana" ant slidaus kelio paslydo vilkikas.

Apie 14 val. Klaipėdos pakraštyje, Jaunystės gatvėje, griovyje atsidūrė dar vienas lengvasis automobilis.

Dar vienas vairuotojas nesuvaldė savo mašinos kelyje iš Kretingos į Kūlupėnus.

Automobilis sumaitotas, esama labai rimtų įtarimų, kad vairuotojas buvo girtas, bet pūsti į alkoholio matuoklį nesutiko.

GALERIJA

  • Įtarimai: pareigūnai spėja, kad tiesiame kelyje neišvairavęs vairuotojas sumaitojo mašiną, nes buvo girtas.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Lina

Labai teisingai rašo kometatorius Aš. Šiandien važiavau iš lėto, tai dauguma pravažiuoja kaip pro stovinčia. Lekia visi tiek mieste, tiek užmiestyje.

Važiavau vakar, normaliu greičiu. 30-50 mieste. 70-90 uz miesto, 80-105 autostradoj priklausomai nuo kelio dangos padėties, nei užmetė, nei sustabdyt nėjo. Nelabai suprantu, vairuokit atidžiai, o ne stabdykit prie subinės privažiavę..

Anonimas

Minijos 43 juodoji sankryza, ten ir be sniego niekas nepraleidizia. is Rutu gatves liekia I kaire neziurint kad ir pestiesiems zalias dega.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS