Šventojoje sulaikyta apsauginę kaukę parduotuvėje atsisakiusi dėvėti moteris | Diena.lt

ŠVENTOJOJE SULAIKYTA APSAUGINĘ KAUKĘ PARDUOTUVĖJE ATSISAKIUSI DĖVĖTI MOTERIS

Aistros dėl pandeminių ribojimų vis labiau kaista. Šeštadienį Šventojoje įvyko incidentas, kurio metu moteris nepakluso pareigūnų reikalavimams bei fiziškai pasipriešino uniformuotiems vyrams.

Rugpjūčio 7 dieną, apie 14.30 val., Mokyklos gatvėje veikiančios parduotuvės darbuotojai iškvietė policininkus, mat jiems nesisekė susitarti su pirkėja, kuri kategoriškai atsisakė parduotuvėje dėvėti apsauginę kaukę.

Atskubėję vykdyti savo pareigos pareigūnai buvo priversti moters paprašyti važiuoti į komisariatą. 54 metų moteris priešinosi, o sodinama į tarnybinį policijos automobilį kelis kartus spyrė policininkui.

Pažeidėja buvo sulaikyta, jai gresia atsakomybė už pasipriešinimą pareigūnams. Įstatymas už tokį elgesį numato baudą, viešuosius darbus ar net laisvės atėmimo bausmę iki trejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (77)

Kęstas

Per visą laiką "covido" niekad nedėvėjau kaukės. Pačioj pradžioj truputi tik,kai dar galvojau,kad "covidas" yra. Bet kai per tas tipo "bangas" patikrinau klinikas ir kitas ligonines,supratau kad viskas padidinta šimtus kartų.

Anonimas

kaune daugelyje parduotuviu nedevimos kaukes kodel

Silvia

Uždaroje patalpoje yra privaloma dėvėti kaukę. Įstatymas yra visiems vienodas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS