Taikos prospekte sukiojasi vagys: toje pačioje parduotuvėje – net trys nusikaltimai | Diena.lt

TAIKOS PROSPEKTE SUKIOJASI VAGYS: TOJE PAČIOJE PARDUOTUVĖJE – NET TRYS NUSIKALTIMAI

Vagys ieško grobio ir telekomunikacijų bendrovių prekybos vietose. Vieną dieną Klaipėdos apskrities policijos komisariato atstovai visuomenei pranešė apie tris nusikaltimus, įvykdytus tame pačiame prekybos centre.

Nežinia, kada tiksliai nusikaltėliai lankėsi Taikos prospekte veikiančiame prekybos centre, bet aišku, kad jie tykojo prekybos salelėse išdėstytų prekių.

Sekmadienį ryte vienoje jų dirbantys pardavėjai pastebėjo, kad kažkas išlaužė vienos stiklinės vitrinos užraktą ir pavogė belaides ausines.

Prekybininkai nusprendė atlikti patikrą, ar nedingo daugiau prekių. Žalos dydį jie žadėjo patikslinti vėliau.

Pirmadienį prieš pietus šiame prekybos centre, bet jau kitoje salelėje, pastebėta, kad vagys atstūmė prekių vitrinos stiklą ir pagrobė šešis išmaniuosius laikrodžius. Dingę daiktai verti beveik 840 eurų.

Neatmetama tikimybė, kad abu nusikaltimus įvykdė tie patys asmenys.

Kovo 29-ąją į policiją kreipėsi 18-metis vaikinas ir pranešė, kad tame pačiame prekybos centre veikiančios telekomunikacijų bendrovės darbuotojai iš jo reikalauja mokesčio už esą jo įsigytą telefoną bei abonentą. Vaikinas tikino, kad tokios sutarties nesudarė, ir spėjo, kad kažkas galėjo pasinaudoti jo asmens duomenimis.

Nuostoliai siekia 278 eurus, policijos atstovai nepranešė, kas patyrė žalą – vaikinas ar telefono pardavėjai.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

realiai žiauru

kol postuose visi stovi ir niekinį darbą atlieka, siaučia buduliai mieste

Budeliui

Tai ko sėdi namie? Eik gaudyk ir bausk.

Tikrovė

Bilotaitė ir jos "kariauna" kontroliuoja mašinų judėjimą po Lietuvą, o vagys, plėšikai tuom naudojasi. Jie juda tik parduotuvėse, laiptinėse, kiemuose.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS