Uostamiesčio policija gaudė girtą amerikietį | Diena.lt

UOSTAMIESČIO POLICIJA GAUDĖ GIRTĄ AMERIKIETĮ

Sekmadienį uostamiesčio policija gavo pranešimą apie miesto gatvėmis įtartinai manevruojantį automobilį.

Paaiškėjo, jog 6 val. ryte uostamiesčio gatvėmis važinėjo „Volkswagen“.

Šio automobilio vairuotojas pasuko Taikos prospektu. Prie vairo sėdėjęs asmuo pavojingai manevravo važiuojamojoje dalyje, kėlė avarines situacijas.

Policijos pareigūnams sustabdžius automobilį, paaiškėjo, jog transporto priemonę vairavo 26-erių metų JAV pilietis, kuriam alkoholio matuokliu nustatytas 1,68 prom. neblaivumas. Asmuo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Sutapimas ar ne, tačiau socialinio tinklalapio „Reidas TV“ paskyroje įkeltas vaizdo įrašas, kuriame naktį užfiksuotas prieš eismą Taikos prospektu, ties prekybos centru „Arena“ važiavęs automobilis.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

ne girtas o neblaivus!

..Policijos pareigūnams sustabdžius automobilį, paaiškėjo, jog transporto priemonę vairavo 26-erių metų JAV pilietis, kuriam alkoholio matuokliu nustatytas 1,68 prom. neblaivumas. Asmuo sulaikytas ir uždarytas į areštinę...? Bliamba! O, kaip ten bus in USA. su "LRpipy " katram .butu--"Usa pareigūnams sustabdžius automobilį, paaiškėjo, jog transporto priemonę vairavo ....26-erių metų LR pilietis, kuriam alkoholio matuokliu nustatytas 1,68 prom. neblaivumas?? LR- Asmuo bus sulaikytas ir uždarytas į areštine??:)))

žurnalistei

ne girtas o neblaivus!

zeniau

paziurek jutubej ten amerikej be gailescio policija tarnuoja stumia nuo kelio ir t. t. o jei dar situacija kaista tai ta begliuka ir kulipkem pavaisina ir visiems giliai nusisvilpt i zmogaus teises ir laisves cia yra tikroji DEMOKRATIJA visuomenes nariu saugumas yra auksciau uz begancio girto individo.....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS