Uostamiestyje narkomanas mirė nakvynės namų tualete | Diena.lt

UOSTAMIESTYJE NARKOMANAS MIRĖ NAKVYNĖS NAMŲ TUALETE

Klaipėdos nakvynės namuose mirė narkotikų perdozavęs jaunas vyras.

Policijai apie įvykį 22.42 val. pranešė greitosios medicinos pagalbos medikai. Juos iškvietė nakvynės namų darbuotojai. Medikai rado žmogų dar gyvą, tačiau jis mirė gaivinimo metu.

Nakvynės namų darbuotojai vyrą rado penktadienį klientams skirtame tualete. 33 metų mirusio žmogaus rankoje tebebuvo panaudotas švirkštas.

Tai tapo pagrindu manyti, kad jis perdozavo narkotikų, tačiau gali būti, kad kvaišalai buvo pernelyg stiprūs. Tikrąją mirties priežastį nustatys teismo medicinos ekspertai.

Pareigūnai penktadienį apklausė nakvynės namų darbuotojus, bus ieškoma ir iš ketvirtadienio į penktadienį šioje įstaigoje galvas priglaudusių benamių.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Kaimynas

Baisu kas ten darosi, kur ziuri miesto valdzia, kitos priziurincios institucijos. Alkoholizmas, narkotikai - turbut darbuotojai patys suinteresuoti tokius laikyti.

Anonimas

Pagal tvarka ten neturetu buti nei vieno apsvaigusio nuo alkoholio ar kitu medziagu. Deja, bet aplink vien girtuokliai begantys I maxima ir krentantys ant kelio, va dabar ir situos priglaudzia. tstaiga, kuriai reikia dideles perziuros ir naujos tvarkos.

po viena,

reikes igai laukt.Bent jau po 50,greiciau apsivalytumem nuo degradu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS