Uostamiestyje siautėja degalų vagys? | Diena.lt

UOSTAMIESTYJE SIAUTĖJA DEGALŲ VAGYS?

Įtarta, kad uostamiestyje siautėja degalų vagys. Nors tvirtų įrodymų klaipėdiečiai neturi, apie tai esą byloja atverti jau septynių automobilių degalų bakų dangteliai. Į pareigūnus dėl to miestiečiai kol kas nesikreipė, tik pasidalino informacija socialiniuose tinkluose.

„Facebook“ paskyros „Bandužiai – Mogiliovas – Laukininkai“ grupėje atsirado anoniminis įrašas su nuotrauka, kurioje matyti atvertas automobilio degalų bako dangtelis.

„Jūrininkų pr. 4, „Toyota“, pasižiūrėk, ar kuro belikę pas tave, atidarytas ir atsuktas“, – trumpai informavo anonimas.

Dar vienas klaipėdietis pakomentavo, kad tokių automobilių atvertais dangteliais netoliese yra ir daugiau.

„Važiuodamas nuo „BIGo“ mačiau gal penkioms ar šešioms mašinoms taip atidaryta. Kažkas naktį turbūt jau nupylinėjo“, – spėliojo vyriškis.

Uostamiestyje būta įvairių incidentų, susijusių su automobilių gadinimu, bet būtent degalų vagysčių pareigūnai atskirai nefiksuoja.

Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnų duomenimis, apie Jūrininkų pr. įvykdytas degalų vagystes pranešimų per pirmadienį ir antradienį nėra gauta.

„Patikrinti, ar tokio pobūdžio vagysčių registruota pastaruoju metu, nėra galimybės, tai daryti reiktų rankiniu būdu, tikrinant kiekvieną pranešimą apie vagystes Klaipėdos mieste, nes sistemoje visi pranešimai apie vagystes – degalų, dviračių, šampūno ar šokolado iš parduotuvių, rankinių ar telefonų iš maitinimo įstaigų, ar be priežiūros paliktų daiktų įvardijami bendrai kaip „vagystės“, – informavo Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyris.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Kas kas

Kas pas musu istriges 90tais?

KupriukoAnūkas

Musiet chakolai siaučiau stovėdami šilutės pl. gale....

Policija budeliui

Pasakyk kur tavo auto stovi. Paskirsim ekipažą pastoviam budėjimui.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS