Už virtualią meilę klaipėdietis suplojo apvalią sumą | Diena.lt

UŽ VIRTUALIĄ MEILĘ KLAIPĖDIETIS SUPLOJO APVALIĄ SUMĄ

Keista meilės ir išviliotų pinigų istorija pateko į uostamiesčio policininkų akiratį. Nustebinti pareigūnai teigia, kol kas nesuprantantys, kaip moters suviliotas vyras mokėjo tūkstančius litų pats nežinodamas kam.

Šią savaitę Klaipėdos 2-ojo policijos komisariato pareigūnai ketina susitikti su 31 metų vyru, kuris į juos kreipėsi prašydamas nustatyti, kas su juo bendravo trumposiomis žinutėmis ir išviliojo nemažą sumą pinigų.

Klaipėdietis atsivėrė pernai vėlų rudenį per internetinį tinklalapį Flirtas.lt susipažinęs su tokia Neringa.

Panašu, kad bendrauti su šia mergina jam sekėsi neblogai, nes jis siuntė naujajai draugei pinigų. Per kelis kartus jis ją parėmė bemaž 8 tūkst. litų.

Tačiau dėl to vyras neturi jokių pretenzijų. Tiesa, už ką taip dosniai rėmė naująją pažįstamą, pareigūnų neinformavo.
Visai neseniai šis klaipėdietis sulaukė trumposios žinutės. Jos autorė Aurelija parašė savo vardą ir pavardę bei išdėstė, kad vyro draugė Neringa esanti prasiskolinusi daugybei žmonių.

Toliau vyras buvo tikinamas, kad bylinėtis teks ir jam. Žinučių autorė teigė, jog Neringa esanti jai skolinga, todėl teisme reikėsią turėti advokatą.

Aurelija metė mintį, kad būtų neblogai turėti teisininką, kuris atstovautų jų abiejų interesams ir pasisiūlė surasti tokį specialistą.

Klaipėdietis sutiko su šiuo pasiūlymu. Galima tik spėlioti, kad tokiu būdu galbūt jis ketino sutaupyti.

Keturis kartus jis siuntė Aurelijai įvairias pinigų sumas, kurias sudėjus susidarė 2,25 tūkst. litų.

Praėjo kažkiek laiko ir vyras nusprendė pasidomėti, kas yra toji Aurelija. Dar neaišku, kokiais būdais jis tikslino informaciją, tačiau policijai pranešė sužinojęs, kad asmens tokiu vardu ir pavarde, kokiu prisistatė Aurelija, nėra ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje.

Tada vyriškis suprato, kad buvo apvyniotas aplink pirštą, o iš jo išviliotais pinigais nė neketinta mokėti jokiam advokatui. Kažkas tik paprasčiausiai pasisavino jo pinigus.

Kreipdamasis į policiją žmogus prašė išsiaiškinti, kas yra toji Aurelija, ir pareiškė patyręs 2,25 tūkst. litų žalą.
Pareigūnai tikina panašių istorijų dar negirdėję.

Galbūt daugiau šios istorijos detalių paaiškės, kai policininkai pasikalbės su pareiškėju. Kol kas visas siužetas labiau primena paprasčiausią apgavystę.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

111

nu ir lasara, kur tokiu lohu veisiasi

hmm

nu tikrai jau, kiek? Bet jau kokiu avinu yra.....

?

2,25 tūkst. tai cia kiek...?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS