Užfiksuotas rekordas: per miestą BMW skriejo 181 km/val. greičiu | Diena.lt

UŽFIKSUOTAS REKORDAS: PER MIESTĄ BMW SKRIEJO 181 KM/VAL. GREIČIU

Policijos pareigūnų greičio matuokliai "nušovė" šių metų rekordininką – jaunuolio vairuojamas BMW skriejo 181 km/val. greičiu.

Šilto antradienio vakaro malonumais besimėgaujantį jaunimą policijos patruliai sustabdė Liepojos gatvėje, ties sankryža su Girininkijos gatve.

Prie BMW M3 vairo sėdėjo 23 metų klaipėdietis. Vaikinas buvo blaivus, tačiau policijos pareigūnui nepateikė vairuotojo pažymėjimo.

Jaunuolis aiškino jį pamiršęs namuose. Už tai jam gresia 10 eurų bauda.

Šis policijos patrulių šūvis kol kas pretenduoja į šių metų absoliutų rekordą. Leistinas greitis šioje vietoje yra 50 km/ val.

Išeitų, kad vaikinas leistiną greitį viršijo 131 km. Tačiau net pritaikius paklaidos skaičiavimo metodiką, vairuotojo tai neišgelbėjo. Vaikinui skirta 500 eurų bauda. Greituolis vairuotojo pažymėjimo neteko keturiems mėnesiams.

Po incidento ir dokumentų pildymo paaiškėjo, kad jaunuolis toliau kelionės namo negali tęsti. Policijos pareigūnai pažeidėjo automobilį nuvairavo 100 metrų, iki jaunuolio namų.

Tačiau šis rekordininkas buvo ne vienintelis tą vakarą įkliuvęs pareigūnams.

Dar prieš Liepojos gatve praskriejant BMW M3, greičio matuoklis buvo užfiksavęs ir kitą nemenką rekordininką.

Automobiliu "Audi A6" vairuotojas lėkė 106 km/val. greičiu. Jis leistiną greitį viršijo 56 km.

Iš viso naktį iš antradienio į trečiadienį uostamiesčio gatvėse budėjęs policijos pareigūnų ekipažas užfiksavo 12 pažeidimų.

Skaičiuojant nuo metų pradžios, Klaipėdos kelių policijos tarnybos Kelių patrulių kuopa fiksavo 85 greičio viršijimus Klaipėdos mieste ir už jo ribų.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

andrius

debilas tirkas turi but tokiu greiciu vazioti mieste..

jooo

Na gal medali jam o gal mirties bausme nes jis žudikas

panda

gedvydas sakalas fb
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS