Vagystė Gargžduose: ilgapirščių taikinys – vis labiau brangstančios statybinės medžiagios | Diena.lt

VAGYSTĖ GARGŽDUOSE: ILGAPIRŠČIŲ TAIKINYS – VIS LABIAU BRANGSTANČIOS STATYBINĖS MEDŽIAGIOS

Vagys žvalgosi, kur nugvelbti vis labiau brangstančių statybinių medžiagų. Apie tokią vagystę penktadienį pranešė Gargžduose namą statantis vyras.

Tądien į Klaipėdos rajono policijos komisariatą atvykęs 48-erių vyras pranešė savo sklype, Globėjų gatvėje, pasigedęs statybinių medžiagų, vertų 5624 eurų.

Pareigūnai pradėjo vagystės tyrimą ir ėmėsi aiškintis nusikaltimo aplinkybes.

Panašios vagystės labai dažnos, jų įmanoma išvengti tik pasirūpinant statybvietės apsauga.|

Dar dažniau nuo vagių kenčia statybininkai, kai pavagiamos jų darbo priemonės. Nusikaltėliai laužiasi į darbininkų vagonėlius bei automobilius.

Akivaizdu, kad vagys savo aukas seka, stebi, kur ir kaip apsaugotas vertybes jos palieka. Todėl pareigūnai pataria stebėti aplinką, fiksuoti nepažįstamų, toje vietovėje negyvenančių asmenų automobilių numerius, viešai skelbti, kad būstas ar sandėlis – stebimas ir saugomas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Nesupratau

Ko tokie epitetai? Gal žmonės paskolą tomis Medžiagomis pasiėmė? Nurinkit tuos vogtas pinigais po 1990 m statytus rekonstruotas remontuotas nuosavus namus dalimis Vis viena normalių gyventojų juose seniai nėra Ir siųskite kaip labdarą rytų pusės Medžiagos tos kenksmingos Mums nereikia

o

vagys tie kurie perparduoda nelegaliai ispjautamiska po libgentviliuku sparnu tai tuos su masiuliais reik sodint kartu su sionistais kuriu deka jie kolkas nelieciami '''

SUSIJUSIOS NAUJIENOS