Vandalai niokojo turgavietės turtą | Diena.lt

VANDALAI NIOKOJO TURGAVIETĖS TURTĄ

Klaipėdos turgavietė patyrė nuostolių – kažkas bandė brutaliai brautis į kelis paviljonus.

Ankstų penktadienio rytą policijai pranešta apie incidentą Taikos prospekte veikiančioje naujojoje turgavietėje. Atėję į darbą darbuotojai pastebėjo išdaužtą vieno paviljono durų stiklą ir išlaužtas dar dviejų paviljonų duris. Buvo išvartytas turgavietės inventorius.

Nuostoliai dar tikslinami. Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai pranešė, kad pradėtas ikiteisminis vagystės tyrimas.

„Naujojo turgaus“ vadovas Viačeslavas Karmanovas mano, kad tai nebuvo bandymas įvykdyti vagystę, veikiau – vandalizmo aktas.

Ketvirtadienį jis pats stebėjo jaunuolių grupę turgavietės teritorijoje.

Peržiūrėję vaizdo kameras policininkai ir V.Karmanovas pamatė tos dienos vėlų vakarą, prieš vidurnaktį, dviejų jaunuolių siautėjimą turgavietės teritorijoje.

Signalizacija nesuveikė todėl, kad į paviljonus vandalai nepateko.

Turgavietės vadovas jau susitarė su saugos tarnyba, kad tamsiuoju paros metu šiam objektui būtų skiriama daugiau dėmesio. Panašų prašymą gaus ir policininkai.

„Tai pirmas toks atvejis, bet, tikiuosi, kad sustiprinę apsaugą daugiau panašių nuostolių neturėsime“, – teigė turgavietės vadovas.

Dar vienas panašus vandalizmo atvejis fiksuotas Klaipėdoje trečiadienį. Tos dienos ryte Reikjaviko gatvėje veikiančios mokymo įstaigos darbuotojai pamatė, kad naktį kažkas sugadino šešias sienos apdailos plokštes.

Policijai parašytame pareiškime teigiama, kad mokykla patyrė 1,8 tūkst. eurų žalą. Pradėtas turto sunaikinimo ar sugadinimo tyrimas.

Abu nusikaltimai įvykdyti pietinėje miesto pusėje, galbūt policijos tyrėjai susies šiuos du atvejus.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

o kur tevu darbas su savo atzalom,

VAIKAS NUO MAZUMES TURI NESTI ATSAKOMYBE UZ SAVO VEIKSMUS,vaikai nuo pirmu zingsniu yra mokomi kas galima o kas ne, kol jie sulauks pilnametiste jau tada bus velu,jie jau nus nevaldomi,medis nuo mazens yra lenkamas o ne suauges,kokie istatymai tokie ir vaikai,todel seni tevai su savo dideliais vaikais suaugusiais nesusisneka,seni tevai paliekami vieni,ka vaikams iiskiepijam ta jie mums senatveje grazina,tad tevai neverkit ,kadvaikai jusu neziuri,nelauko,nemyli,ka jus jiems davet nuo mazumes ta jie nesa per gyvenima,

Turgaus kaimyne

Cia pastoviai vyksta siautimas, draskoma viskas, kas po ranka....

Dėdė

Nekalti tie vaikai. Dar nesulaukė reikiamo amžiaus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS