Vėliavų degintojas – V. Putino gerbėjas? | Diena.lt

VĖLIAVŲ DEGINTOJAS – V. PUTINO GERBĖJAS?

Klaipėdos policijos ir prokuratūros darbuotojai tebesiaiškina, ar 1991 m. gimęs veikėjas galėjo vykdyti kieno nors užsakymą – niokoti valstybines vėliavas. Prokurorai svarsto galimybę įtariamajam skirti psichiatrinę ekspertizę.

Kovo 11-osios proga uostamiestyje iškeltas vėliavas klaipėdietis draskė nuo daugiabučių namų.

Kai kur vėliavos rastos nulaužtais kotais, kai kur jos buvo sudegintos.

Iš viso Klaipėdoje išniekinta keturiolika vėliavų. Išpuolis rengtas prieš pat Kovo 11-osios paminėjimą, kai valstybinės vėliavos buvo iškabintos visame uostamiestyje.

Kelis kartus teistą bedarbį policija išaiškino ir sulaikė labai greitai. Antrankiai įtariamajam buvo uždėti kaip tik kovo 11-ąją.

Bylą kuruojantis Klaipėdos apygardos prokuratūros Baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras Arūnas Saunorius patikslino, kad 33-ejų pilietis niekur nedirba.

Jam paskirtas rašytinis įpareigojimas neišvykti, iš jo paimtas asmens dokumentas ir jis yra įpareigotas registruotis policijoje.

„Tai yra Lietuvos pilietis. „Sodros“ duomenys rodo, kad jis yra niekur nedirbantis“, – sakė A. Saunorius.

Vyras anksčiau teistas už vagystes, plėšimą, nežymų sveikatos sutrikdymą.

Prokuroras A. Saunorius patikslino, kad po sulaikymo įtariamasis buvo išleistas į laisvę.

„Jam paskirtas rašytinis įpareigojimas neišvykti, iš jo paimtas asmens dokumentas ir jis yra įpareigotas registruotis policijoje“, – patikino A. Saunorius.

Kol kas šioje byloje kitų įtariamųjų nėra. Policijos sučiuptas veikėjas nėra šnekus, motyvų nedetalizuoja ir kaltės nepripažįsta, tačiau iš jo pasisakymų galima nuspėti, kur gali slypėti jo neapykanta.

Paklaustas, ar svarstoma skirti psichiatrinę ekspertizę, A. Saunorius pripažino, kad to neatmeta.

„Gali būti, kad reikės paskirti. Kyla tam tikrų abejonių“, – pastebėjo A. Saunorius.

Arūnas Saunorius. Vytauto Petriko nuotr.

Aiškėja, kad sulaikytasis reiškia aršų palaikymą Vladimirui Putinui.

Paklaustas, ar Rusijos diktatorių sulaikytasis myli iš širdies, ar už pinigus, A. Saunorius svarstė, kad veikiausiai iš širdies.

„Jei iš „dūšios“ myli V. Putiną, jau reikia psichiatrinės ekspertizės. Kol kas neturime duomenų, ar tą palaikymą V. Putinui yra reiškęs viešai, internete“, – sakė A. Saunorius.

Šaltinių teigimu, 1991 m. gimęs pilietis ne itin seniai sugrįžo gyventi į Lietuvą, anksčiau esą jis uždarbiavo užsienyje.

Pilietis esą simpatizuoja Rusijos diktatoriui ir aršiai puola Europos Sąjungą, kritikuoja europines vertybes.

Rašyti komentarą
Komentarai (76)

Nedirba

Tai iš ko gyvena, tas žmoga , kažkas tai maitina rengia, kad galetų vėliavas deginti , o vėliau ir galvas kapoti, kaip rašo įdirbį jau turi, tokį uždaryti kur ne taip svarbu, tiks kaleime ,ir durnyne . Kiek matosi ir pasekėjų ,užtarėjų nemažai turi .

Ar yra valstybėje ryžtinga valdžia?

Nenormali liberalų taktika, kam skirti tam trispalvių naikintojui psichikos patikrinimą, jau dabar aišku kodėl bijote parašyti kad jis ruskis, ko bijote savo šešėlio? Ruskiai-baltaruskiai atvirai ruošiasi naujos valstybės kai bus nuverstas lukašenka pakrikštijimui kuri vadinsis LYTVA ir tai viskas vyksta Vilniuje liberastijos sostinėje, jie net paminklą vakar pastatė LITVYNICTAMS ir vėl tyla tai kur SIMONAS KAIRYS kultūros ministras kuris R.Tuminą per pekias minutes įvertino kaip ruskių patroną. Apie landzbergių partiją neverta kalbėti, jie aiškiai ir nedviprasmiškai nesureikšmina ir nekreipia dėmesio į slaviškąją LYTVOS valstybę.

Neproletaras

Proletaro palikuonis nepritapo uzsienyje, nedirbdamas isgyvena ,galimai kremliaus sumoka uz antikietuviska veikla!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS