Vilnietei už pasivažinėjimą Palangos tiltu – bauda | Diena.lt

VILNIETEI UŽ PASIVAŽINĖJIMĄ PALANGOS TILTU – BAUDA

Tuo metu, kai pajūrį siaubė uraganas Feliksas, jauna Vilniaus rajono gyventoja tėčio automobiliu važinėjo Palangos tiltu. Už norą parūkyti stebint audros vaizdus 19-metei gresia daugiau nei 1000 eurų bauda.

Tuo metu, kai pajūrį siaubė uraganas Feliksas, jauna Vilniaus rajono gyventoja tėčio automobiliu važinėjo Palangos tiltu. Už norą parūkyti stebint audros vaizdus 19-metei gresia daugiau nei 1000 eurų bauda.

Incidentas Palangoje nutiko naktį į sekmadienį, apie 3 val. J.Basanavičiaus gatvės pabaigoje 19-metė "Peugeot 206" automobilio vairuotoja pasuko tiesiai Palangos tilto link.

Mergina sugebėjo nuvairuoti beveik iki tilto pabaigos. Tačiau ją sustabdė smūgis į tilto kairės pusės turėklus.

Šios vairuotojos kelionė galėjo baigtis kur kas liūdniau, bet jos automobilį sulaikė storoka medinė turėklų sija. Mašinos kairysis priekinis ratas pakibo virš šėlstančių bangų.

Kol jaunoji atvykėlė tupinėjo apie tėvo mašiną, jai į pagalbą atskubėjo dešimt vyrukų, kurie tuo metu žvejojo ant Palangos tilto.

Vyrai sugebėjo rankomis pakelti nedidelį automobilį ir jį pastatė visais keturiais ratais ant tilto.

Tik vienam incidento liudininkui, palangiškiui Mindaugui, kilo mintis iškviesti policiją. Tačiau merginą puolė ginti žvejoję vyrai.

Vyras pamėgino sulaikyti vairuotoją ir net pačiupo jos mašinos raktelius, bet išgirdo žvejų pagrasinimą numesti jį nuo tilto.

Po kilusių muštynių palangiškiui teko atiduoti mašinos raktelius. Įvykio liudininkas nespėjo iškviesti pareigūnų, nes išsikrovė jo mobiliojo ryšio telefono baterija.

Atvykėlės mašiną iš pėsčiųjų zonos išvairavo vienas žvejų. Tačiau kurorto policija incidentą išsiaiškino. Pagal užfiksuotus valstybinius mašinos numerius paaiškėjo jos savininkas. Netrukus į komisariatą buvo iškviesta ir jo dukra, kuri savaitgalį buvo Palangoje.

Mergina policijos pareigūnams mėgino teisintis, kad panoro pažiūrėti į audrą ir parūkyti ant pėsčiųjų tilto.

"Kad ir kokia laki vaizduotė būtų, bet ką jau čia paaiškinsi. Nedažnai, bet pasitaiko tokių atvejų, kai mėginama važiuoti pėsčiųjų tiltu", – pasakojo Palangos policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus viršininkas Gintautas Pocevičius.

Pasak pareigūno, vairuotojai už sukeltą eismo įvykį ir pasišalinimą iš įvykio vietos gresia bauda nuo 868  iki 1 583 eurų. Jai taip pat gresia vairuotojo pažymėjimo praradimas nuo 3 iki 5 metų. Vietoje baudos gali būti skirtas net areštas nuo 15 iki 30 parų.

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

Hmm

Man tai įdomiau kas ten per žvejai per uraganą žvejojo ir ką jie ten norėjo pagauti?

r .to r

Kreipkis pas medikus , jei dviprasmybes puola. O jei turi nora ginti nusikaltelius -pasikark. Bus lengviau visuomenei. O dabar eik miegot.

to r

Keletą kartų atidžiai skaičiau jūsų komentarą. Kaip ir viską supratau išskyrus vieną dalyką - kuri kūno dalis yra "vairuotojo vieta" ir kokius mėginius galima iš jos paimti?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS