Žiedinėje sankryžoje neapsieita be nelaimių: po automobilių susidūrimo „Audi“ pakibo ant pylimo | Diena.lt

ŽIEDINĖJE SANKRYŽOJE NEAPSIEITA BE NELAIMIŲ: PO AUTOMOBILIŲ SUSIDŪRIMO „AUDI“ PAKIBO ANT PYLIMO

Ketvirtadienio rytas uostamiesčio vairuotojams kupinas streso. Į darbą iš pietinės miesto pusės anksti ryte važiuojantys vairuotojai įstrigo kamšatyje dėl avarijos Taikos ir Baltijos prospektų žiedinėje sankryžoje.

7.37 val. prie žiedinės sankryžos, klaipėdiečių vadinamos gaudykle, automobilis „Audi“, vairuojamas 39-erių moters, įvažiuodamas į žiedinę sankryžą susidūrė su „Volkswagen Passat“, vairuojamą 29-erių vyro.

„Audi“ pakibo ant žiedinės sankryžos pylimo. Žmonės eismo įvykio metu nenukentėjo, bet į visas puses nusidriekė ilgos automobilių eilės.

Įvykio vietoje dirbo policininkai, jie fiksavo avarijos aplinkybes, ugniagesių ekipažas ruošėsi sutvarkyti eismo nelaimės pasekmes.

Nors vairuotojams nebuvo sudėtinga įveikti žiedinę sankryžą, dažnas lėtino greitį ir skubėjo fiksuoti matomą avarijos vaizdą telefonu. Netrukus socialinių tinklų paskyros buvo pilnos nuotraukų ir vaizdo įrašų. Daugelis tyčiojosi iš avarijos dalyvių ir koneveikė kamšatį, tačiau savo pačių kaltės dėl gaišaties neįžvelgė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS