Kylant nerimui dėl koronaviruso – policijos įspėjimas | Diena.lt

KYLANT NERIMUI DĖL KORONAVIRUSO – POLICIJOS ĮSPĖJIMAS

Kylant nerimui dėl koronaviruso plitimo, policija penktadienį įspėjo žmones saugotis sukčių ir vagių.

„Kilus panikai, dažnai tuo naudojasi sukčiai. Atvejų tokių kol kas neužfiksuota, tai – teorinė galimybė“, – BNS sakė Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

Policija įspėja, kad žmonės neatidarinėtų durų nepažįstamiems asmenims, kurie apsimeta medikais ar pareigūnais, visuomenės sveikatos specialistais, siūlančiais dezinfekuoti namus, apžiūrėti asmenis ar kambarius ir panašiai, taip pat žmonės įspėjami pasisaugoti ir telefoninių sukčių.

Pareigūnai primena, kad tarnybų atstovai turi uniformas ir tarnybinius pažymėjimus.

„Išlikite budrūs, nepasiduokite panikai, o kilus įtarimams – nedelsiant skambinkite 112“, – rašoma policijos „Facebook“ paskyroje išplatintame pranešime.

Pirmasis koronaviruso atvejis penktadienio naktį buvo nustatytas 39 moteriai, kuri šią savaitę grįžo iš Italijos. Ji yra izoliuota Respublikinėje Šiaulių ligoninėje.

Pasaulyje nuo kiniško koronaviruso jau registruota daugiau nei 2,8 tūkst. mirčių, iš viso užfiksuota daugiau nei 83 tūkst. atvejų.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Rita

O gal Jurbarko raj.?... Čia darbiečiai pasidarbavo! Būt paprasto žmogelio vaikas už vištą patubdytu!!!

...,naudinga ZINOTI...,

dekojame,kad INFORMUOJATE... TASKAS

ne virusas pribaigs lietuvius

tačiau politikai. Durnių laive pramušta dar viena skylė: Jonavoje žiauriai sumuštos ir prievartautos mergaitės skriaudikas negavo realios bausmės, kitaip tariant - paleistas į laisvę kaip šventas ir nekaltas. Tad visus neabejingus raginu pasirašyti peticiją (peticijos•lt viena pirmųjų peticijų jau surinkusi 61 572 parašų), burtis, nes vienas lauke ne karys ir ieškoti būdų kaip neleisti tokiai neteisybei tęstis. Lietuvių tauta tapo sparčiausiai nykstančia dėl korupcijos LR institucijose, tad toks virusas yra niekas palyginus ką su lietuviais padarė politikai, kurie sukūrė įstatymus ginančius nusikaltėlius...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS