Lazdijų rajone į šulinį įkrito vaikas ir jo tėvas, jie išgelbėti | Diena.lt

LAZDIJŲ RAJONE Į ŠULINĮ ĮKRITO VAIKAS IR JO TĖVAS, JIE IŠGELBĖTI

Antradienio vakarą Lazdijų rajone, Neravų kaime, į šulinį įkrito vaikas ir jo tėvas, jie sėkmingai išgelbėti, jų gyvybei pavojus negresia, BNS informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

Bendrasis pagalbos centras 18.15 val. gavo pranešimą, jog į šulinį prie namų įkrito aštuonerių metų vaikas ir jį bandęs gelbėti tėvas. Apie įvykį pranešė pats vyras.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus duomenimis, abu įkritusieji perduoti medikams, jų gyvybei pavojus negresia.

Alytaus apskrities VPK pranešė, kad į nelaimės vietą pirmieji atskubėjo policijos pareigūnai, juos pasitiko sodybos savininkė, kuri grįžusi į namus, sūnų ir vyrą rado šulinyje. Pasinaudoję tarnybiniame automobilyje esančia gelbėjimo virve, pareigūnai pirmiausia ištraukė vaiką, tuomet gelbėjo šulinyje likusį jo tėvą. Traukiant vyrą į įvykio vietą atvyko ugniagesiai gelbėtojai, kurie pareigūnams padėjo iškelti jį iš šulinio.

Išgelbėtas vyras dėkojo pareigūnams ir papasakojo kaip įvyko nelaimingas atsitikimas. Sodybos savininkas pasakojo, kad dirbdamas kieme išgirdo sūnaus riksmą ir pamatė atidengtą kieme esantį šulinį. Pamatęs, kad vaikas įkrito į šulinį, nieko nedelsdamas, pasiėmė ūkiniame pastate buvusią virvę ir ja nusileido gelbėti sūnaus. Laimei su savimi turėjo telefoną, kurio pagalba išsikvietė pagalbą, nes pats išlipti iš šulinio jėgų neturėjo.

Lazdijų r. PK policijos pareigūnai Ovidijus Andraikėnas ir Gediminas Stankevičius džiaugėsi, kad ir vaikas ir tėvas nenukentėjo, atsipirko tik išgąsčiu.

Aštuonmetis išvežtas į ligoninę medikų apžiūrai.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Abejojantis

O man tai čia labiau panašu į policijos reklaminę akciją. Vaikas krito į šulinį, prabuvo ten ne vieną minutę, tegul ir tėvo iškeltas iš šalto vandens- kažkaip striukė kaip sausa atrodo, o ir balsas vaiko nepanašus į sušalusio ir išsigandusio. O ir policija buvo visai netoli, o automobilio bagažinė pilna įrangos krepšių, apranga policininkų violetinės spalvos...

ot čia

tai bent Tėvas!Kad tai tokių daugiau..Respect'as

to gyvenk ir žvenk

dalgius reikia galasti.antraip okupacinis režimas darys ka nori ,tik ne tai ko reikia lietuviams.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS