Raseinių, Kalvarijos, Kelmės rajonuose rasta rankinių granatų, sviedinys | Diena.lt

RASEINIŲ, KALVARIJOS, KELMĖS RAJONUOSE RASTA RANKINIŲ GRANATŲ, SVIEDINYS

Raseinių, Kalvarijos, Kelmės rajonuose pirmadienį rasta sprogmenų, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

Anot PAGD, 11.39 val. gautas pranešimas, kad Kalvarijos savivaldybėje, Brazavo kaime, rastas sprogmuo, įvestas planas „Skydas“. Ugniagesiai budėjo įvykio vietoje, kol atvyko išminuotojai ir rastą artilerijos sviedinį išsivežė į karjerą sunaikinti.

11.53 val. pranešta apie Kelmės rajone rastą sprogmenį. Nurodyta, kad Kanopėnų kaime įvestas planas „Skydas“. Išminuotojai buvo palydėti į Lembertiškių karjerą, kur rasta rankinė granata „F1“ buvo sunaikinta.

PAGD duomenimis, 13.37 val. pranešta apie Kalvarijos savivaldybėje rastą dar vieną sprogmenį. Anot pranešimo, sprogmuo rastas Aistiškių kaime, Liepų gatvėje, įvestas planas „Skydas“. Ugniagesiai budėjo įvykio vietoje, kol atvyko išminuotojai ir rastą rankinę granatą „F1“ sunaikino karjere.

13.50 val. gautas pranešimas, kad Raseinių rajone, Palendrių kaime, Klevų gatvėje, įvestas planas „Skydas“. Paaiškėjo, kad rasti sprogmenys. Išminuotojai rastą „RG“ rankinę granatą, „F1“ rankinę granatą ir du artilerijos sviedinius sunaikino vietoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS