Gaisras Kazlų Rūdoje sutuoktinius paliko be nieko: prašo bent statybinio vagonėlio | Diena.lt

GAISRAS KAZLŲ RŪDOJE SUTUOKTINIUS PALIKO BE NIEKO: PRAŠO BENT STATYBINIO VAGONĖLIO

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Kazlų Rūdoje esančiame Lodiškės kaime sudegė rastinis namas. Jame gyvenę Aida ir Raimundas stovėti lauke liko tik su šlepetėmis – prarado viską.

„Vyras prabudo, pažadino ir mane. Jau 3 valandą nakties degė negyvenamas antras namo aukštas. Namas – naujas, viskas nauja – net nežinome nuo ko kilo gaisras. Greičiausiai, kad dėl elektros, ar pelė bus laidą pragraužusi, nežinau...“ – kalbėdama apie vienkiemyje stovėjusiame name įvykusią nelaimę ašarų nesulaikė čia dviese su vyru Raimundu gyvenusi Aida.

Pasakodama apie įvykių eigą, moteris sakė, kad iš pradžių vyras išgirdo traškesį, o netrukus išvydo ir atviras liepsnas. Raimundas išbėgo į lauką, o Aidai teko iššokti per langą. Mobilusis telefonas pasimetė sniege, todėl jiedu lėkė pas netoliese gyvenantį kaimyną prašyti pagalbos, kad šis iškviestų ugniagesius.

„Medinis, rąstinis namas. Jis sudegė kaip degtukų dėžutė. Nežinome, nei kur nakvosime, nei ką. Dabar draugai atsivežė pas save, nes esame basi, nuogi, sušalę... Po truputį rengiamės“, – atviravo pašnekovė.

Aida užsiminė, kad judviejų su vyru norai šią minutę – nedideli, tereikia bent minimalaus stogo virš galvos. Tam užtektų ir statybinio vagonėlio, kuriame būtų galima prisiglausti.

„Gal kas nors iš žmonių galėtų parūpinti statybinį vagonėlį arba paremti pinigais, kad tokį galėtumėme nusipirkti ar už jį išsimokėti? Dabar atvažiavome pas draugus taip, kaip stovime. Dar mūsų mašinos raktai, buvę viduje, sudegė. Negalime užkurti  variklio, nes reikia spynelę keisti – raktų jau niekas neberas gaisravietėje. Sudegė ir visi mano dokumentai. Esu pasimetusi, nieko nežinau – dar esame šoko būsenoje“, – ašarojo moteris.

Tamsiu paros metu be namų likusi Aida sušalo kojas, o vyras Raimundas apdegė nugarą, galvą ir rankas.

Pasak Kauno apskrities ugniagesių, pranešimas apie gaisrą Kazlų Rūdos seniūnijos ribose esančiame Lodiškės kaime, Višakio gatvėje, buvo gautas sausio 21 d. 03.10 val.

Atvykus pirmosioms ugniagesių pajėgoms, vieno aukšto medinis gyvenamasis namas su medine perdanga bei stogu, dengtu skarda, degė atvira liepsna, stogas buvo jau buvo sukritęs. Pastatas bei jame buvę baldai ir namų apyvokos daiktai sudegė visiškai.


Norintys padėti Raimundui bei Aidai daiktais ar finansiškai gali tai padaryti:

Gavėjas: Raimundas Karalevičius

Sąsk. nr.: LT877300010021687690

Taip pat galima susisiekti ir tel. nr. +37064594827 (poros draugai) arba +37061351624 (Raimundas).

GALERIJA

  • Gaisras Kazlų Rūdoje sutuoktinius paliko be nieko: prašo bent statybinio vagonėlio
  • Gaisras Kazlų Rūdoje sutuoktinius paliko be nieko: prašo bent statybinio vagonėlio
  • Gaisras Kazlų Rūdoje sutuoktinius paliko be nieko: prašo bent statybinio vagonėlio
  • Gaisras Kazlų Rūdoje sutuoktinius paliko be nieko: prašo bent statybinio vagonėlio
Feisbuko grupės Zapyškis Kačerginė Ežerėlis nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Bet

Turint tokia medine trobele pirmiausia reikia pagalvoti apie draudima. Neduok dieve tokios nelaimes niekam.

Edita

Užuojauta sveikite

Tam nereikia

Nereikia būti durneliu,kada nieko nesupranti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS