Šiurpi statistika: birželį nuskendo 13 žmonių, nuo metų pradžios – 42 | Diena.lt

ŠIURPI STATISTIKA: BIRŽELĮ NUSKENDO 13 ŽMONIŲ, NUO METŲ PRADŽIOS – 42

Šių metų birželį vandens telkiniuose nuskendo 13 žmonių, o nuo metų pradžios – 42, šią savaitę BNS pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

Iš viso nuskendo penki nepilnamečiai, visi per birželio mėnesį.

Daugiausiai nuskendusiųjų šiemet fiksuota Vilniaus – dešimt, Utenos – septyni, Kauno – šeši, Klaipėdos – penki apskrityse.

Jeigu skenduolių skaičius per birželį smarkiai neišaugs, ši statistika bus geresnė, nei pernai.

Anot PAGD, praeitais metais per birželio mėnesį nuskendo 19 asmenų, o per sausio-birželio mėnesius – 76 žmonės.

Ugniagesiai gelbėtojai ragina gyventojus būti ypač atsargius prie vandens telkinių, nesimaudyti nežinomose, nuošaliose vietose, ypač išgėrus alkoholinių gėrimų.

Taip pat rekomenduojama pasirinkti saugų paplūdimį arba vietą, kur maudosi daugiau žmonių ir budi gelbėtojai. Nepalikti prie vandens be priežiūros mažamečių vaikų.

PAGD duomenimis, daugiausiai žmonių nuskęsta šiltuoju metu laiku: gegužės, birželio, liepos ir rugpjūčio mėnesiais. Per šiuos mėnesius pernai nuskendo 85 žmonės, o per visus metus – 131.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

natūrali atranka visame gražume

ne protingiausi skandinasi, mano nuomone.

...

Uždraudėt kalbėt prie vairo - uždrauskit ir į vandenį brist.

Virginia Schwenk

„Google“ už kiekviena savaite sumokejo internetini darba iš namu nuo 4000 iki 9000 euru. Gavau pirmaji menesi € 20974 ir 29485 eurus mano paskutinio menesio „Google“ mokejime ir dirbau 2–4 valandas pEr diena laisvalaikiu lengvai iš namu. Tai tikrai patogi vartotojui,, ir aš tiesiog taip džiaugiuosi,, kad sužinojau apie tai... Skaityti daugiau šioje svetaineje.. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­o­­rkLinks3.Com
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS