Nepilnametis pričiuptas su narkotikais rankose, tačiau nuteistas juos pardavęs marijampolietis | Diena.lt

NEPILNAMETIS PRIČIUPTAS SU NARKOTIKAIS RANKOSE, TAČIAU NUTEISTAS JUOS PARDAVĘS MARIJAMPOLIETIS

Kauno apygardos teismas nuteisė marijampolietį, kuris neteisėtai disponavo psichotropinėmis medžiagomis, pardavė šias medžiagas nepilnamečiui, pranešė prokuratūra.

Kaip skelbiama prokuratūros pranešime, teismas 21-erių marijampolietį M. G. pripažino kaltu dėl neteisėto disponavimo psichotropinėmis medžiagomis, kurių dalis buvo parduota nepilnamečiui. Asmuo, pirkęs psichotropines medžiagas, atleistas nuo baudžiamosios atsakomybės.

Baudžiamosios bylos duomenimis, M. G. savo gyvenamosiose patalpose laikė daugiau nei 33 gramus elektroninių cigarečių skysčio, kurio sudėtyje yra psichotropinės medžiagos – sintetinio kanabinoido. Praėjusių metų vasario mėnesį jis tuo metu dar nepilnamečiui jaunuoliui laiptinėje prie savo gyvenamosios vietos neteisėtai pardavė 10 mililitrų buteliuką su psichotropine medžiaga. Netrukus į gatvę išėjusį nepilnametį sulaikė policijos pareigūnai.

Nuteistasis, kuris prieš dvejus metus jau buvo teistas už tas pačias nusikalstamas veikas, savo kaltę pripažino.

Anot prokuratūros, nepilnamečiui taip pat pateikti kaltinimai dėl neteisėto disponavimo psichotropinėmis medžiagomis, tačiau pirmą kartą teisėsaugos pareigūnams įkliuvęs jaunuolis baudžiamosios atsakomybės išvengė.

Teismo nuosprendis per 20 dienų nuo jo paskelbimo gali būti skundžiamas Lietuvos apeliaciniam teismui.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Evil

Visus pardavejus saudyti, tada galvos ar verta tuo uzsiimti.

taip visados ir turetu buti

dabar narkosas suranioja susodina , o narko baronai su prekiautojais susimokeje duokle teisesmaukiniu mafijai -iskele galvas vaiksto ir nauju auku iesko...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS