Policija per savaitę fiksavo aštuonis kaukių dėvėjimo pažeidimus | Diena.lt

POLICIJA PER SAVAITĘ FIKSAVO AŠTUONIS KAUKIŲ DĖVĖJIMO PAŽEIDIMUS

Per pastarąją savaitę, kai nuo penktadienio įsigaliojo prievolė kaukes dėvėti uždarose patalpose ir galimybių pasą turintiems gyventojams, policija užfiksavo 8 kaukių dėvėjimo pažeidimus.

„Nuo penktadienio buvo užfiksuoti aštuoni kaukių pažeidimai“, – Eltai teigė Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

Policijos departamento atstovo teigimu, per pastarąją savaitę buvo fiksuota ir apie dešimt bandymų klastoti galimybių pasą.

ELTA primena, kad Ministrų Kabinetas pastarąjį trečiadienį apsisprendė, kad veido kaukių (respiratorių ar kitų priemonių) dėvėjimas uždarose erdvėse bus privalomas nepriklausomai nuo to, ar veikla vykdoma su galimybių pasu, ar be jo.

Reikalavimas dėvėti kaukę netaikomas neįgalumą turintiems asmenims, kurie dėl savo sveikatos būklės kaukių dėvėti negali. Taip pat ši prievolė netaikoma asmenims, kai jie sportuoja, valgo maitinimo įstaigose ar kino teatruose, atlikėjams, sportininkams, pranešėjams, renginių vedėjams ir kt.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Tik bauginti ir zeminti

Kaip smagu mus nuolat bauginti, nuolat terorizuoti, sadistiniu pakraipų straipsnių finansuotojai ir rašinėtojai matyt kaip narkomanai kaifą gaudo, kaip ir visokio plauko valdžiagyviai, žemindami ir baugindami priklausomi nuo aštrių pojūčių ką pažeminti, pagąsdinti, paniekinti, laikyti įtampoje ir nežinioje, žmones šalies kaip šunelius už pasaitėlio laikydami. kad šie tik nenustotų bijoti, kad šie netaptų savarankiškai mąstantys, ir finansiškai nepriklausomi. Ligoniai jie, išsigimę antžmogiai. Į žemę jie vis tiek nei tų dvarų, nei turtų nenusineš. Nors ir susidievinę, vis tiek guls į tą pačią žemę. Nors ir pardavę sielas, pamiršę ar atidavę sielas tamsai,.

"Šaunuoliai" \\\\\,../////

mentai kaukes užfikasavo,o kiek nuo skiepų mirša,akli.

močiutė

Šaunuoliai policininkai - užfiksavo net 8 kaukių dėvėjimo pažeidimus. Paskelbkit, kokie tie pažeidimuai, kad nedarytume klaidų, nenorime mokėti didžiules baudas. Juk kaukių tai nevalgysime, kai pinigėlių neliks.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS