I. Martinkėnaitė apie gimdymą karantino metu: svarbiausia – nusiteikimas | Diena.lt

I. MARTINKĖNAITĖ APIE GIMDYMĄ KARANTINO METU: SVARBIAUSIA – NUSITEIKIMAS

  • 6

Vos prieš kelias dienas dainininkė Ingrida Martinkėnaitė su vyru Mindaugu Urbonu susilaukė dukros. Moteris savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo džiugiomis emocijomis ir negailėjo gražių žodžių medikams. 

„Kelionė namo! Gimdyti karantino metu? Daugeliui, tai buvo iššūkis ir panika, o man tai buvo nereali patirtis. Svarbu nusiteikimas. Norėtųsi ypatingai padėkoti Santariškių akušerijos skyriaus darbuotojams, kurie pasitiko mus kvalifikuota pagalba ir plačiomis šypsenomis, kai mes vidury nakties įsiveržėm supratę, kad nenumaldomai artėja susitikimas su dukryte, beje, šiek tiek anksčiau nei numatyta“, – emocijų neslėpė Ingrida. 

„Didelis dėkui dr. ginekologei akušerei Dianai Ramašauskaitei, kuri prižiūrėjo mus viso nėštumo ir gimdymo metu, akušerei Ingai Cimbal, akušerei Linai Pakomarienei. Visų ir neišvardinsi, o padėkoti norisi, todėl dėkoju visam Santariškių Akušerijos Skyriui ir jo darbuotojams! Tiek rūpesčio, žmogiškos šilumos, profesionalumo, saugumo – tokiu ypatingai nelengvu metu. Tik šilčiausi prisiminimai apie pirmąsias dukrytės gyvenimo dienas“ – džiūgavo moteris.

Primename, kad I. Martinkėnaitė ir M. Urbonas susituokė 2016 metų lapkritį. Apie lapkričio 10 d. planuojamas savo vestuves dainininkė sužinojo vos prieš kelias dienas iki atostogų pradžios. Tai buvo jos mylimojo, teisininko M. Urbono, staigmena: norėdamas, kad Ingrida išvengtų rūpesčių ir įtampos, viskuo pasirūpino vyras.

Į kelionę jie pasiėmė tik vestuvinę suknelę ir žiedus, o vieninteliai svečiai ir santuokos liudininkai tebuvo Indonezijos sostinėje Džakartoje gyvenantys draugai. Vestuvių ceremonija įvyko Gili Travangano salos paplūdimyje. „Dabar jaučiuosi laiminga ir ištekėjusi“, –  nusijuokė dainininkė. Tai – antroji dainininkės santuoka.

Su pirmu vyru Andrejumi ji susilaukė dukters Marijos.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Anonimas

Per kuria vieta graži barakūda ir tiek

Laimutis

Kas ji tokia?

...

Graži moteris, laisvai su tokia pasimylėčiau.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS