Keisčiausios įžymybių grožio paslaptys | Diena.lt

KEISČIAUSIOS ĮŽYMYBIŲ GROŽIO PASLAPTYS

Visuomet tobulai gražios, pasitempusios, be jokių nuovargio požymių – tokios įžymybės dažniausiai mirga žurnalų puslapiuose ar televizijos ekrane. Nori nenori, pradedi svarstyti, kaip gi joms tai pavyksta? Pasirodo, be įprastų priemonių, kai kurios įžymybės turi ir labai keistų grožio puoselėjimo receptų. Nuo dėlių terapijos iki paukščių išmatų kaukių – pristatome keletą tikrai neįprastai skambančių puikios išvaizdos paslapčių.

Blake Lively

Blake Lively tikrai gali pasigirti gražiais ir išpuoselėtais plaukais. Kaip kartą prasitarė žiniasklaidai, jos gražių plaukų paslaptis slypi... virtuvėje! Aktorė, prieš eidama į dušą, pusę plaukų ilgio (pradedant galiukais) patepa aliejumi arba majonezu – taip neva apsaugo juos nuo sausinančio šampūno poveikio. Šį grožio patarimą Blake dar labai seniai davė jos mama.

 

Victoria Beckham

Kokia buvusios grupės „Spice Girls“ gražios odos paslaptis? Pasirodo, dėl to galima „kaltinti“ visai ne brangius kremus, o paukščių išmatas. Victoria Beckham teigia esanti tikra tradicinio Japonijos geišų grožio recepto fanė ir dažnai naudoja iš lakštingalų išmatų pagamintą veido kaukę. Skamba bjauriai, bet veikia!

 

Gwyneth Paltrow

Naujausiai grožio madai – aliejaus laikymui burnoje (angl. oil pulling) – pasidavė jau ne viena įžymybė. Nieko apie tai negirdėjote? Mes irgi. Iki tol, kol šiai ajurvedinės medicinos procedūrai ditirambus giedoti pradėjo Gwyneth Paltrow. Procedūra paprasta: prieš valgį į burną reikia įsidėti šaukštą aliejaus (dažniausiai – kokosų) ir jį burnoje laikyti apie dvidešimt minučių. Tuomet aliejų išspjauti, burną praskalauti sūriu vandeniu, išsivalyti dantis ir jau būsite pasiruošę sočiai vakarienei. Toks aliejaus panaudojimas, manoma, turi daug teigiamo poveikio ne tik dantims, bet ir odai, bendrai organizmo būklei.

 

Eva Longoria

Lygi, švelni kaip kūdikio oda yra viena, o šiam tikslui naudoti placentą – jau šiek tiek kita. Gražuolė Eva Longoria atskleidė, jog negaili pinigų brangioms grožio priemonėms su šiuo ingredientu. Teigiama, jog placenta gerokai padidina kolageno gamybą bei stipriai drėkina odą.

 

Catherine Zeta-Jones

Turbūt daugelis mūsų neatsisakytų kartas nuo karto sukramsnoti kelių raudonų, puikiai prinokusių braškių. Visgi Catherine Zeta-Jones turi kitą jų panaudojimo būdą – aktorė uogas tiesiog deda ant dantų ir kurį laiką ten jas palaiko. Moters teigimu, tai padeda nuo dantų nuvalyti apnašas, juos balina.

 

Scarlett Johansson

Kada nors spėliojate, kaip Scarlett Johansson pavyksta savo odą išlaikyti tokią lygią ir skaisčią? Pasirodo, aktorė ją valo obuolių sidro actu. „Ieškojau natūralių veido priežiūros priemonių ir atradau, jog tam puikiai tinka obuolių sidro actas. Tai – tikrai labai efektyvi priemonė“, – savo patirtimi dalijasi Scarlett.

 

 

Nicole Kidman

Nicole Kidman garsėja savo puikiomis rausvomis garbanomis. Aktorė neslepia, jog po to, kai plaukus išplauna šampūnu, ant jų pila puodelį spanguolių sulčių – tai didina žvilgesį ir paryškina plaukų spalvą. Šviesiaplaukėms tokios procedūros atitikmuo būtų obuolių sidro acto terapija.

 

Teri Hatcher

Ši „Nusivylusių namų šeimininkių“ žvaigždės grožio procedūra turėtų daužyti ne vieno prisiekusio vyno mėgėjo širdį. Ne, aktorė jo negeria – ji butelį raudonojo vyno tiesiog supila į vandeniu pripildytą vonią ir joje praleidžia keliolika minučių. Teri Hatcher teigia, jog vynuogėse esančios medžiagos puikiai švelnina ir drėkina odą. Teisybės tame yra, bet kaip su alkoholio poveikiu?

 

Demi Moore

Demi Moore detoksikacijos procesams pasitelkia ne, kaip įprasta, sultis, citrinas ar klevų sirupą, o kur kas egzotiškesnį pasirinkimą. Aktorė prisipažino netgi skrendanti į Austriją, kur „puikiai ištreniruotos“ dėlės per odą siurbia jos kraują. Puikiai atrodanti įžymybė tvirtina, jog taip šie simpatijų nekeliantys padarai iš jos organizmo pašalina toksinus.

 

Angelina Jolie

Daugiavaikė motina Angelina Jolie vis dar laikoma viena patraukliausių moterų pasaulyje. Viena iš jos grožio paslapčių – žuvų ikrai. Pasirodo, moteris juos naudoja kūno bei veido odai: taip ne tik ją sudrėkina, bet ir sumažina po vaikų gimimo atsiradusias strijas.

 

(Scanpix nuotr.)

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS