A. Kriščiūnas apie žmona tapusią J. Baltrukonytę: ji iš manęs padarė žmogų | Diena.lt

A. KRIŠČIŪNAS APIE ŽMONA TAPUSIĄ J. BALTRUKONYTĘ: JI IŠ MANĘS PADARĖ ŽMOGŲ

  • 2

„Jurga iš manęs padarė žmogų, nes aš buvau labai neempatiškas, labai uždaras, buvau labai kategoriškas, su nuliu tolerancijos – kas ne su manimi, tas prieš mane... Nėra kito žmogaus pasaulyje, kuris turėtų tiek daug kantrybės iš to kategoriško asilo padaryti tokį nuostabų žirgą...“, – sako legendinės grupės „Fojė“ būgnininkas, 54-erių fotografas, dailininkas Algis Kriščiūnas.

Jis prieš kelias savaites vedė ilgametę mylimąją, žurnalistę, rašytoją ir žurnalo „Happy 365“ redaktorę Jurgą Baltrukonytę.

Pasakodami apie jųdviejų pažintį, 15 metų trunkančius santykius bei įveiktus išbandymus pora negailės gražių ir jautrių žodžių vienas kitam. „Jis sugeba sukurti stebuklą – kai žiūriu į jo paveikslus, mane labai, labai žavi tai, kad kiekvienas jo paveikslas turi savo mintį, idėją, kad aš pati galiu sugalvoti savo istoriją apie tą paveikslą. Dar labai žavi tai, kad jis gali padaryti stalą per valandą, gali vestuves dekoruoti per pusvalandį...“, – šį pirmadienio vakarą, 20 val.,  gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos J. Baltrukonytė.

Pasak žurnalistės, jai kur kas sunkiau išspręsti daug mažų problemų, nei vieną didelę, o Algis tas žmogus, kuris tas smulkias problemas kaskart pašalina. „Ir tada galvoju: tas mano vyras – Dievas...“ – šypsodamasi pasakos Jurga. Pasak moters, ji dėkinga, kad kažkokios didelės jėgos jų porai davė 15 metų pažinti vienas kitą, sužinoti visas stiprybes, silpnybes ir pagaliau susituokti.

GALERIJA

  • A. Kriščiūnas apie žmona tapusią J. Baltrukonytę: ji iš manęs padarė žmogų
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Tiesa

Baltrukonytė beprotė. Tėvas jos apmoka visą šios neadekvačiai senutės cirką. Algis iškrypėlis. Baltrukonytė jam reikalinga priedanga, kad nepagautų jo ir galutinai nesubadytų kaip kad patcarko daugelį niekam neįdomių susenusių iškrypėlių. Jo teplionės varganos. Iškrypėlių bendruomenė viešina vieną iš savų, ir tiek. Vaikas jų išsigimęs. Abu bjaurūs fiziškai. Nesąmoningai atrodo ir sukuria vizualinę taršą. Dukra tiesiog šlykšti, netiražuokite tokių bjaurių individų.

Nuomonė

Nereikia reklamuoti ligoti iškrypėlių, kurie patys būdami patoligiškai nesveiki ir fiziškai bjaurūs gilioje senatvėje susilaukė išsigimusio defektyvaus vaiko. Ką jie dabar nuolat reklamuotis veršis ir taip ubagais dėmesio? Nusikaltimas yra reklamuoti iškrypėlišką gyvenimą ir išsigimėlių gimdymą kai už kelis eurus pas genetiką gali gauti pažymą, kad esant tokiems defektais vaikas bus visiškas degradas ir našta visuomenei.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS