Laidų vedėja M. Silickaja-Šmatavičienė vaikystėje norėjo pardavinėti faršą | Diena.lt

LAIDŲ VEDĖJA M. SILICKAJA-ŠMATAVIČIENĖ VAIKYSTĖJE NORĖJO PARDAVINĖTI FARŠĄ

  • 0

Daugiau nei dešimtmetį televizijoje dirbanti Marija Silickaja-Šmatavičienė atskleidė, kad vaikystėje, kaip ir daugelis mažamečių, save įsivaizdavo visai kitur.

„Norėjau būti kirpėja, tada norėjau būti dainininke, dailininke, o įdomiausia profesija, kuri tuo metu buvo man įdomi, tai kažkodėl vieną dieną pareiškiau tėvams, kad noriu pardavinėti faršą. Tuo metu man buvo gal septyneri metai, tačiau jau dešimtoje klasėje sugalvojau, kad noriu būti renginių vedėja ir svajojau dirbti televizijoje“, – prisiminimais dalinasi M. S. Šmatavičienė.

Tik atvykusi studijuoti į Vilnių mergina pradėjo savo televizinį kelią. Ir tik viešai užsiminusi, kad norėtų dirbti televizijoje, neilgai trukus gavo ilgai lauktą pasiūlymą. „Dalyvavau LNK projekte „Muzikos akademija 2“ , vėliau buvo projektas „Chorų karai“, čia sudalyvavau net du kartus ir antrojo projekto metu, interviu pasakiau, kad noriu dirbti televizijoje. Jau kitą dieną sulaukiau šiuo metu „URBS TV“, prodiuserio Andriaus Urbanavičiaus pasiūlymo ateiti dirbti į jo prodiuserinę kompaniją. Dabar galiu sakyti, kad ne veltui turėjau tokią svajonę, nes susipažinau su labai įdomiais žmonėmis, dirbau prie didžiausių Lietuvos televizinių projektų ir koncertų. Kiek tiesioginių eterių ir filmavimų vyko per tą laiką, net negalėčiau suskaičiuoti“, – pasakoja „2TV“ vedėja M. S. Šmatavičienė

Laidų ir renginių vedėja Marija, jau nuo šiandienos, kovo – 30 – osios, kartu su žinomu veidu Timūrų Augucevičiumi ir krepšininke Dalia Belickaite, dirbs naujajame LNK kanalų grupės televizijoje „2TV“. Marija ne tik ves laidą „Pagaminta Lietuvoje“, bet ir kartu su komanda darbuosis kanalo užkulisiuose. „Labai tikiuosi, kad kanalas bus išties šaunus, nes dedame visas pastangas, kad jis būtų patrauklus, spalvotas ir, žinoma, muzikalus. Labai norėčiau, kad visi Lietuvos atlikėjai surastų čia galimybę pristatyti save ir savo kūrybą, o smagiausia tikriausiai bus pristatyti naujus atlikėjus, tuos, kurie kuria nerealiai gerą muziką, bet niekaip negali išlįsti į didžiuosius ekranus, tai mes tokius už pakarpos vesime pasirodyti plačiajai auditorijai“, – lūkesčiais dalinasi Marija.

GALERIJA

  • Laidų vedėja M. Silickaja-Šmatavičienė vaikystėje norėjo pardavinėti faršą
  • Laidų vedėja M. Silickaja-Šmatavičienė vaikystėje norėjo pardavinėti faršą
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS