Popkaralienės širdį ir kūną šildo naujas jaunuolis? | Diena.lt

POPKARALIENĖS ŠIRDĮ IR KŪNĄ ŠILDO NAUJAS JAUNUOLIS?

  • 4

Popkaralienės Madonnos širdis ir vėl užimta! Panašu, kad 64 metų dainininkė vėl pasiruošusi nerti į naujus santykius su vieno iš jos šešių vaikų bokso treneriu. 

Po to, kai popkaralienė buvo pastebėta drauge su jaunu gražuoliu Niujorke „Bredwinners“ sporto salėje, pasklido kalbos, kad 29 metų sportininkas Joshas Popperis yra jos naujasis vaikinas.

„Daily Mail“ rašoma, kad vienas iš Madonnos vaikų treniruojasi su Joshu, taip ši pora ir susipažino. Tačiau pati  dainininkė gandų apie artimesnius santykius su sportininku kol kas nepatvirtino. Madonna ir J. Popperis  pozavo bendrai nuotraukai jo sporto salėje Niujorke, kurioje matyti, kaip dainininkė droviai liečia įtemptą boksininko bicepsą, tuo metu, kai jis šypsosi kamerai.

Instagramo nuotr. 

Madonna ir Joshas bendras nuotraukas įkėlė į instagramą. Naujas romanas, manoma, užsimezgė po to, kai buvo paskelbta, jog popkaralienė nutraukė santykius su 23 metų modeliu Andrew Darnellu, nes jis panoro susirasti panašaus amžiaus draugę. Kai teigia užsienio žiniasklaida, artimas dainininkei šaltinis atskleidė, kad po išsiskyrimo Madonna „nebuvo palūžusi“, ir, panašu, kad ji gali būti pasiruošusi nerti į naują jausmų sūkurį.

GALERIJA

  • Popkaralienės širdį ir kūną šildo naujas jaunuolis?
  • Popkaralienės širdį ir kūną šildo naujas jaunuolis?
  • Popkaralienės širdį ir kūną šildo naujas jaunuolis?
Instagramo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

ALGIRDAS.

Kažkada pati gyrėsi , kad pliaže buvo sugulusi su Rodmanu .

WW

Sena viesalka dulkint- saves negerbimas. Be keliu litru nei i lova....

na ir skonis, .....

pas ta alfonsa , asilo snukis....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS