„Šokis svajonės ritmu“ žvaigždes per premjerą nustelbė kelnes „pamiršusi“ P. Abdul | Diena.lt

„ŠOKIS SVAJONĖS RITMU“ ŽVAIGŽDES PER PREMJERĄ NUSTELBĖ KELNES „PAMIRŠUSI“ P. ABDUL

  • 0

Los Andžele vykusios dramos “Šokis svajonės ritmu” premjeroje pagrindines filmo žvaigždes nustelbė ant raudonojo kilimo pasirodžiusi legendinė dainininkė Paula Abdul. 53-jų atlikėja buvo pasipuošusi vos sėdimąją dengiančia mini suknele ir įspūdingais aukštakulniais. Užsienio geltonojoje spaudoje kaip mat ėmė mirgėti antraštės: dainininkė pamiršo užsivilkti kelnes! Tačiau mados policininkai tam nepritaria: pasak jų, moteris atrodė nepriekaištingai.

“P. Abdul įvaizdis – tai puikus įrodymas, kad bet kurio amžiaus moteris gali atrodyti stilingai. Gyvendama viešą gyvenimą, muzikos superžvaigždė nuolat stengėsi dėl dailios figūros ir dabar matome tų pastangų rezultatą. Sudėjus tai, jog ji turi puikius stilistus ir trenerius, gauname tai, jog atlikėja nustelbė net pagrindines filmo žvaigždes”, - sakė viena mados tinklaraštininkė.

Filmas “Šokis svajonės ritmu” Lietuvos kino teatruose pasirodys jau šį savaitgalį ir žada sudominti visus, neabejingus šokiams bei muzikai. Filmo kūrėjai neabejoja, kad juosta paliks įspūdį visiems tokių kino hitų, kaip “Šokis hiphopo ritmu” gerbėjams ir ras vietą klasikinio šokio mylėtojų būtinų pamatyti filmų sąraše, mat pagrindinį, šokėjos Rubės vaidmenį, muzikinėje dramoje atlieka garsi JAV balerina Keenan Kampa.

Juosta “Šokis svajonės ritmu” pasakos jautrią istoriją apie savo pasauliuose nepritampančius baleriną bei smuikininką. Jiedu nusprendžia dalyvauti jaunųjų talentų konkurse ir rungtis ne tik dėl įspūdingo 25 tūkstančių JAV dolerių prizo, bet ir dėl galimybės nelegalui smuikininkui Džoniui (jį taip pat vaidina savo srities profesionalas Nicholas Galitzine’as) įstoti į Manheteno menų konservatoriją ir likti šalyje.

Galų gale tarp jų užsimezga graži draugystė ir vaikinas baleriną supažindina su savo bičiuliais hiphopo šokėjais, kurie padeda dar geriau atsiskleisti menų mokyklos taisyklių užgniaužtam Rubės talentui.

Filmas į Lietuvos kino teatrus atkeliauja jau balandžio 8 dieną. Kol kas siūlome pažiūrėti muzikinės dramos anonsą:

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS