D. Grybauskaitė nekomentuoja pranešimo apie VSD | Diena.lt

D. GRYBAUSKAITĖ NEKOMENTUOJA PRANEŠIMO APIE VSD

Kadenciją baigusi prezidentė Dalia Grybauskaitė teigia negalinti komentuoti pranešimo apie Valstybės saugumo departamento (VSD) veiklą rinkimų išvakarėse, nes neturi apie tai informacijos.

„Negalime komentuoti to, ko nežinome“, – BNS atsiųstame komentare teigė Prezidentės biuras.

Trečiadienį buvo paviešinta informacija, jog aukšto rango žvalgybos pareigūnas yra informavęs Seimo ir teisėsaugos atstovus, kad VSD vadovybės nurodymu 2018-2019 metais žvalgyba rinko informaciją apie tuometinio kandidato į prezidentus Gitano Nausėdos aplinkos žmones ir diplomatą Vygaudą Ušacką.

VSD pareiškė, kad nerinko ir neteikė jokios informacijos apie minimus asmenis.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Kia

Butu labai naudingas komentaras del jos mokslo KGB-yne,juk ne kasdienis reikalas valstybeje,kai 101 metu prezidentas ne tik yra susijes su antivaltybine partija,bet dar ir senosios KGB atstovas?Nejaugi ji apie tai nera girdejusi,ar jai pofik?

dvigubi standartai

Kur ji komentuos, galimai po tuo melynu apredu nekoks vaizdelis ir dar baisesnis kvapelis. Nors ir jos statytinis pasilis, joniskis ir jo pavadelis, bet kai pradeda rysket tokie dalykeliai, net stiklainio savininkui pakvips ne kaip uz sekimo masinos galiu didinima. Islindo senos tapkes, o viso sito reikalo rezisierius kazkaip nebesireiskia. Pavilionis suede Usacka ir sotus pasisalino i ramesne vietele po svetimu sijonu

Morka

Ciucikai informaciją rinko ir dar kaip rinko,tik dabar kiša galvas į smėlį,kad nieko nebuvo.Tokios tvarkos palikimas ateina iš netolimos praeities,o už Atlanto pasTrumpopo tai visai natūralu,kaip ir pas Putiną.Nėra čia ko stradalinti,viskas gerai baigėsi.Dabar reikėtų vėl pasiklausinėti,paknaisioti,gal kokia šaknis ir išlystų,rinkimai artėja,o mes nieko nežinom...negerai ...ne taip kaip visada.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS