G. Landsbergis apie tuščią ekonomikos ministro kėdę: tai – neatsakingas požiūris | Diena.lt

G. LANDSBERGIS APIE TUŠČIĄ EKONOMIKOS MINISTRO KĖDĘ: TAI – NEATSAKINGAS POŽIŪRIS

Opozicijos lyderis Gabrielius Landsbergis teigia, kad faktas, jog iki šiol nėra paskirto naujo ekonomikos ir inovacijų ministro, rodo neatsakingą valdžios požiūrį. Pasak G. Landsbergio, skiriant paramą verslui smarkiai vėluojama, tad premjeras ir prezidentas turėtų susitarti ir galiausiai ministrą paskirti.

„Sunku man vertinti, aš nežinau jų vidinių pokalbių, kas ten vyksta, bet požiūris, man atrodo, neatsakingas. Ypatingai turint galvoje, kad ta parama, kuri turėjo būti skirta verslui, jo dar nepasiekė. Mes vis dar kalbame, kad mažiau nei 10 proc. paramos yra išdalinta. Akivaizdu, kad mes labai stipriai atsiliekame nuo to, kad vyksta kitose ES valstybėse. (...) Man rodos, kad būtų galima brandžiai pažiūrėti į šį klausimą ir susitvarkyti – surasti žmogų, kuris tiktų“, – antradienį Seime žurnalistams sakė G. Landsbergis.

Savo ruožtu premjeras Saulius Skvernelis tikino, kad diskusijos dėl naujo ministro su prezidentu Gitanu Nausėda vyksta nuolat. Jo teigimu, priimti bendrą nuomonę dėl tinkamiausio kandidato užtrunka.

„Reikia tiesiog susiderinti, tai užtrunka. Ieškomi variantai, visi turime skirtingas nuomones, tiesiog vyksta diskusija“, – teigė S. Skvernelis.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

o'Žys \\\\\.../////

Neatsakingas požiūris-poelgis,kad dar neužčiauptas tavo snapas,austėjos tvirkintas broileri.Dar jis, tarėėėėėėėėėėė...........

bob

konservai parazitai ir svolocai

Dieduks

Kur ožiai praejo ir ju partija ten kitiem jau nebera ka veikti Mažeikiu nafta, Butinges terminalas kiti Lietuvai svarbus objektai pardave išvoge, jau senai begiais turejo eiti i šaltus kraštus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS