G. Nausėda: būdamas M. Navickienės vietoje Seimo rinkimuose nedalyvaučiau | Diena.lt

G. NAUSĖDA: BŪDAMAS M. NAVICKIENĖS VIETOJE SEIMO RINKIMUOSE NEDALYVAUČIAU

Prezidentas Gitanas Nausėda teigia, kad buvusios socialinės apsaugos ir darbo ministrės Monikos Navickienės vietoje nedalyvautų rudenį vyksiančiuose Seimo rinkimuose.

„Tai spręsti jai. Aš tik galiu pasakyti, kaip aš daryčiau – aš nedalyvaučiau. Jeigu norisi likti politikoje, galbūt tai daryčiau po tam tikro laikotarpio, be abejo, supratęs, pripažinęs klaidas ir galbūt savo veikla parodęs, kad stengiuosi tas klaidas ištaisyti“, – LRT televizijai teigė G. Nausėda.

M. Navickienė antradienį teigė dar neapsisprendusi, ar dalyvaus rudenį vyksiančiuose Seimo rinkimuose.

Kaip skelbta anksčiau, sekmadienį posėdžiavusi Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų sąjungos (TS-LKD) partijos taryba patvirtino savo kandidatų į Seimą vienmandatėse apygardose sąrašą. Nors M. Navickienės pavardės šiame sąraše nebuvo, konservatorių pirmininkas Gabrielius Landsbergis tikino, kad ji galėtų dalyvauti rinkimuose.

ELTA primena, kad socialinės apsaugos ir darbo ministrė M. Navickienė nusprendė palikti postą tęsiantis skandalui dėl jos ir politikės sutuoktinio Mindaugo Navicko ryšių su įmone „Foxpay“, jos savininke Ieva Trinkūnaite ir verslininkės sugyventiniu, anksčiau už finansinius nusikaltimus kalėjusiu Vilhelmu Germanu.

Pati M. Navickienė tikina pirmadienį kelionę į Dubajų deklaravusi kaip dovaną ir sumokėjusi mokesčius nuo deklaruotos sumos.

Praėjusią savaitę prezidentas Gitanas Nausėda pasirašė dekretą dėl M. Navickienės atleidimo. Pastaruoju metu politikė vadovavo tiek Socialinės apsaugos ir darbo ministerijai (SADM), tiek laikinai ėjo švietimo ministrės pareigas.

Dekretu šalies vadovas pavedė finansų ministrei Gintarei Skaistei laikinai eiti socialinės apsaugos ir darbo ministro bei švietimo, mokslo ir sporto ministro pareigas, kol į šiuos postus bus paskirti nauji ministrai.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Čia įdomiau , nei parazito sapalionės . Žilvinas Ručys

nepatikėsit , bet kaunodiena 'mižtelėjo' parašyti straipsnį apie eilinį pinigų vagimą iš miesto piniginės , šiaulių gatvės parkavimo daviklius , kurie brangiai įrengti ir nepajungti , ir dabar vykdant kapitalinį gatvės su šaligatviais remontą , išlupti . Na ir kaip suprantate kokie darbai be papildomų aferų , darbai prie vytauto pr. 23 iš kiemo pusės ( šiaulių g. ), buvo sudėtos tvarkingos plytelės , su bortais , viskas jau išlupta . Na ir aišku šiaulių g. 30 , kaip gi ten bus su pėsčiųjų taku , kai ant dalies pėsčiųjų tako stovi nebaigto statyti turgaus tvora , nebaigtas nes būtu sukurtos darbo vietos , ir būtu konkurentas monopolinėms parduotuvėms kuriose voliojasi apgailėtinos vici prekės . Na kad darbuotojai vykdantis darbus( kurių darbdavio logotipų nėra nei ant darbuotojų nei ant transporto ) greičiausiai tuštinasi kiemuose , jau teršia gyventojų kiemus , darbai abejotinos kokybės ypač mūro -betono , tik prasidėjus darbams jau pilna broko bortuose , ir kur gi be oro užterštumo

Žilvinas Ručys

ką realiai veikia nausėdas , be to kad apvoginėja mane ir Lietuvą ? kam įdomios sapalionės , šito turisto kuris apvaginėja valstybę . Tu dar bobute prie laiptinės , eik darbo metu pasakok kaip , kam , kur elgtis

.

Kiek gali kainuoti atostogos visai šeimai su kelione privačiu lėktuvu į JAE? Net ir kukliausiai skaičiuojant - bent keliasdešimt tūkstančių eurų. Tai ar galite įsivaizduoti kokiomis sumomis pelnosi tas sukčius naudodamasis PIŠo ministrės pagalba? O ką sako tas faktas, kai gaujos atstovai puola ginti kaltindami tai Prezidentūrą, tai atsakomybės reikalavimą lygindami su genocidu? Gal, kad jie visi tokie pat, gal jiem visiem ir Bartoševičiaus pramogos nesvetimos?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS