I. Šimonytė V. Tomaševskiui priminė apie lyčių lygybę | Diena.lt

I. ŠIMONYTĖ V. TOMAŠEVSKIUI PRIMINĖ APIE LYČIŲ LYGYBĘ

Kandidatė į prezidentus Ingrida Šimonytė, reaguodama į ketvirtadienį prie balsadėžės europarlamentaro Valdemaro Tomaševskio išsakytas mintis, kad atėjo laikas valstybę valdyti vyrui, savo socialiniame tinkle pasidalino ironišku komentaru apie lygias galimybes.

„Pan Waldemar - za równe możliwości. Ironicznym jednak sposobem“ (Ponas Valdemaras – už lygias galimybes. Ironijos būdu visgi. - ELTA), - lenkiškai feisbuke komentavo I. Šimonytė.

„Įdomu, keli tie vyrai turi būti, kad atstotų vieną moterį“, - retoriškai pridūrė ji savo socialiniame tinkle.

Rėžė, kad laikas valdyti vyrui

Kiek anksčiau ketvirtadienį išankstiniuose Prezidento ir Europos Parlamento (EP) rinkimuose balsavęs V. Tomaševskis teigė, kad pats laikas valstybės vairą perimti vyrui.

„Mūsų rėmėjai nori, kad išrinktas prezidentas atstovautų šeimos stiprinimo politikai“, - Vilniaus savivaldybėje sakė V. Tomaševskis, pridūręs, kad po dešimties metų valstybės vairą turėjus moteriai, atėjo laikas valdymą perduoti vyrui.

Taip pat, teigė jis, Tėvynės Sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai (TS-LKD) veidmainiauja, nes demonstruoja ne krikščioniškas, o liberalias pažiūras.

Mūsų rėmėjai nori, kad išrinktas prezidentas atstovautų šeimos stiprinimo politikai.

„Tai yra manipuliacija, o to politikoje neturi būti“, - sakė EP rinkimuose kandidatūrą iškėlusio sąrašo lyderis.

Nors ir neplanavo viešai atskleisti savo nuomonės, tačiau, pasak V. Tomaševskio, yra priverstas paneigti žiniasklaidoje pasirodžiusią informaciją apie jo palaikymą I. Šimonytei.

„Niekada nebalsuočiau už I. Šimonytę, kadangi ji neatstovauja krikščioniškajai politikai“, - konstatavo jis.

Vertindamas savo sąrašo galimybes EP rinkimuose, V. Tomaševskis išreiškė viltį, kad vėl pavyks gauti vieną mandatą.

Šalies vadovą Lietuvos piliečiai renka iš dviejų kandidatų: ekonomisto G. Nausėdos bei Seimo narės I. Šimonytės.

Išankstinis balsavimas Prezidento ir EP rinkimuose vyksta gegužės 20 – 24 dienomis. Sekmadienį, gegužės 26-ąją, Lietuvoje bus pagrindinė rinkimų diena.

Rašyti komentarą
Komentarai (48)

Elizabeth Mitchell

Geriausias pasiulymas ... „Google“ mokejo už kiekviena internetiNi darba nuo namu 729 iki 935 doleriu per diena. Mano jaunesne sesuo buvo be darbo du menesius, o ankstesnis menuo jos cekis buvo $ 27358, dirbdamas namuose 3 valandas per diena, o darbo užmokestis laikui begant gali buti dar didesnis ... todel aš pradejau >>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­o­­r­­k­­L­­i­­nks3.C­­o­­m

Vyrų ir moterų lygybė

Priisimenu studentiškus laikus, tai man kiti studentai pasakojo, kad kolūkyje ant šieno kolūkietei į kaliošą kirto 11 vyrų - studentų. Tai gal čia ir yra atsakymas I.Šimonytei.

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

Jeigu teisingai suprantu, tai pagal I.Šimonytę lyčių lygybė atrodo taip: "„Įdomu, keli tie vyrai turi būti, kad atstotų vieną moterį“, - retoriškai pridūrė ji savo socialiniame tinkle." Toks protelis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS