I. Vėgėlė atsisako LVŽS finansinės paramos: noriu išlikti nepriklausomas | Diena.lt

I. VĖGĖLĖ ATSISAKO LVŽS FINANSINĖS PARAMOS: NORIU IŠLIKTI NEPRIKLAUSOMAS

Prezidento rinkimuose dalyvaujantis advokatas Ignas Vėgėlė teigia atsisakantis Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) siūlomos finansinės paramos.

„Reaguodamas į tai, kad Lietuvos valstiečių ir žaliųjų partija svarsto siūlyti man finansinę paramą, iš anksto pranešu, kad turėsiu jos atsisakyti“, – savo feisbuko paskyroje rašo I. Vėgėlė.

„Dėkoju už pasitikėjimą ir būtiną politinę, vertybinę nefinansinę paramą. Tačiau tokį sprendimą priėmiau todėl, kad noriu atstovauti visus Lietuvos žmones. Noriu išlikti nepriklausomas, nešališkas, finansiškai neįsipareigojęs jokiai politinei partijai“, – akcentuoja jis.

ELTA primena, kad LVŽS taryba nutarė pasitraukti iš prezidento rinkimų ir nebekelti parlamentaro, buvusio sveikatos apsaugos ministro A. Verygos kandidatūros. Tarybos sprendimu, „valstiečiai“ šalies vadovo rinkimuose rems advokatą I. Vėgėlę.

LVŽS pirmininkas Ramūnas Karbauskis praėjusią savaitę informavo, kad jo vadovaujama partija svarstys galimybę prezidento posto siekiantį I. Vėgėlę paremti ir finansiškai.

Lietuvos prezidento rinkimai vyks 2024 metų gegužės 12 dieną.

Rašyti komentarą
Komentarai (22)

Rasa

Nuosieda melavo kad papultu nesakė kad komunistas maskvos kaip ir landzbergys Dabar Vėgėlė melagisGrybovnos statytinis kaip paklius tai tikrai Grybe pirmininke paskirs Nes ta jau ruošesi atgal i seima

JONAS

koks nepriklausomas kodėl meluoji visai taves valstiečiai nereme juk Karbauskis pasakė kad tu meluoji jie net negalvoja taves remti gal durnas pasigydik vėgelini

Gaiviklis

I. Vėgėlė puikiai manevruoja, nenori nepalankaus šleifo ir kokių nors insinuacijų. Apdairumas reikalingas, nėra ginčo. Bet moralinė parama reikalinga, kitaip rinkimų nelaimima. Tebūnie likimas jam palankus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS