A. Juozaitis paskelbė, kad kandidatuos prezidento rinkimuose | Diena.lt

A. JUOZAITIS PASKELBĖ, KAD KANDIDATUOS PREZIDENTO RINKIMUOSE

Kitąmet vyksiančiuose prezidento rinkimuose kandidatuos ir filosofas Arvydas Juozaitis. Pasak jo, pirmadienį jis paskelbs savo teigiamą sprendimą dėl kandidatavimo į prezidentus.

„Sprendimas bus pirmadienį paskelbtas, kad balotiruosiuos“, - penktadienį LRT televizijai sakė J. Juozaitis.

A. Juozaitis sako sulaukęs apie pusšimčio visuomenės veikėjų raginimo kelti savo kandidatūrą.

„Į didelę upę suteka daug upelių, bet pagrindiniai veiksniai, kurie nulėmė sprendimą, iš tikrųjų yra Sąjūdžio laikų nuojautos, kad bus vis blogiau, jeigu mes nieko nedarysim ir neatnaujinsim politikos. O dabar tas užakimas akivaizdus“, - sakė A. Juozaitis.

Pirmadienį Biržų pilyje vyksiančioje spaudos konferencijoje A. Juozaitis paaiškins savo apsisprendimo motyvus. Spaudos konferenciją ves muzikologas Viktoras Gerulaitis. A. Juozaičiui klausimus galima bus užduoti ne tik atvykus į Biržus, bet ir Vilniuje, Lietuvos nacionalinės M. Mažvydo bibliotekos Valstybingumo erdvėje vyksiančioje tiesioginėje vaizdo konferencijoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Našliukas,kuriam mieli Valdžios vyrai pridėjo pusantro euro

Suprantama,kad jūstaip pat turite tokią teisę kandidatuoti į Prezidentus.Ar jūs sutiktumėte tapti Prezidentu už dabartinį Lietuvišką minimalų atlyginimą?? Rinkėjams tai labai svarbu,nes matosi,kad dauguma kandidatų veržiasi į postą dėl privilegijų ir Prezidentinio atlyginimo,Nors kai kuriems tokio kaip ir nereikėtu,turi pakankamai prisikaupę lėšų,bet...garbė ir atlyginimas,bei privilegijos labai jau vyliojančios,o galva-nebūtinai,nes vistiek reikia vykdyti iš aukščiau gautus nurodymus,o ne pačiam leista vadovauti.

ir vel --,,,,pussimtis visuomenes veikeju,,,,

pasiule Juozaiciuj kandidatuot y prezidentus , [pries tai tas pussimtis siule Usackuj kandidatuot] na ir kokia nauda gali atnest tu Juozaiti lietuvai --budamas konservatlyberastiniu KGBesniku pampersas?manau gali tik toliau vygdyydamas ju nurodymus naikint lietuva ,tauta ,kalba kaip kad tai daro siandien tavo gaujos [nuo sajudzio laiku] lansbirkine sunauja...

Xxxx

Įdomu ką gero padarė tas juozaitis kad jį taip giria pasidalinkit su visais savo žiniomis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS