Lietuvos valdžiai – būrėjų įspėjimai | Diena.lt

LIETUVOS VALDŽIAI – BŪRĖJŲ ĮSPĖJIMAI

Tarologas Leopoldas Malinauskas pranašauja, kad 2017-aisiais Lietuvoje bus galima įžvelgti sąsajų su 1917 metų įvykiais Rusijoje. Veidotyros specialistė Vilma Šiaučiūnienė, išanalizavusi trijų svarbiausių šalies vadovų veidus, perspėjo, kokias savybes slepia šių veidų bruožai. O štai kuo gali baigtis valdžios užmojai, įvardijo ir Lietuvos vyriausiąja ragana tituluojama Vilija Lobačiuvienė.

Žvaigždės metai

"Septynioliktieji metai ant nosies ir Septynioliktoji vyriausybė valdžioje. 1917-ieji buvo Vladimiro Iljičiaus Lenino, kurio tikroji pavardė Uljanovas, atėjimo į valdžią metai. Aš visuomet siūlau pasižvalgyti į tuos pačius metus ir įvykius, tik nutikusius prieš šimtą metų. Taro kortose 17-asis Didysis Arkanas reiškia žvaigždę", – aiškino tarologas L.Malinauskas.

Tarologijoje 17 numeriu pažymėta korta siejama su viltimi, emocijų išliejimu ir praeities nuoskaudų pasireiškimu, ši korta asocijuojama su gilia vidine ramybe, pusiausvyra, palengvėjimu, charizma ir įkvėpimu.

"V.Uljanovas buvo okultistas, o to jis mokėsi Leipcige ir Miunchene. Nenuostabu, kad jis nuo visų bažnyčių ir Kremliaus smaigų puolė lupti dvigalvius erelius, o jų vietoje kėlė penkiakampes žvaigždes, nes 1917 metų Arkanas reiškia žvaigždę. Aš nežinau, ar Vyčiui jau iškilo grėsmė. Žvaigždė yra vienas seniausių žmonijos istorijoje naudojamų heraldikos simbolių. Ji reiškia apsaugą ir amžinybę. Kol nebuvo krikščionybės, virš durų, ant staktos, buvo piešiama penkiakampė žvaigždė. Tik šiais laikais jau žymimi Trijų karalių vardų inicialai", – kalbėjo tarologas L.Malinauskas.

Buvo tikima, kad žvaigždės simbolis saugo nuo kerų, nužiūrėjimo ir blogio.

"Beje, tris šimtus metų Amerikos šerifai taip pat naudoja simbolį – žvaigždę rate", – pastebėjo tarologas.

L.Malinauskas naujai valdžiai prognozuoja kol kas visai sėkmingus metus: "Tik klausimas, ar jie atėjo dirbti, ar šlovintis?"

"Ir paaiškinsiu, kodėl. Tai, kad rinkėjai pasirinks šią politinę jėgą, buvo aišku iš karto. Be auksinių šaukštų skandalų vienoje politinėje barikadų pusėje, kita politinė pusė turėjo tokį premjerą, kuris vakare neatsiminė, ką sakė ryte. Jie už tai ir susimokėjo. Be to, juk nacija buvo puolama. Kalbu hipotetiškai. Globalizacija, pasaulio žmogaus sampratos, emigrantų invazija į Senąjį žemyną – visa tai nepatiko rinkėjams. Sielai nacija yra mokykla. Jei tikėsime tuo, kad siela gali atgimti įvairiose tautose, jai tenka išgyventi šių tautų istoriją, dramas. Todėl verta susimąstyti, kodėl sielai lemta buvo atgimti šioje tautoje", – svarstė L.Malinauskas.

Pranašauja šlovę

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos sėkmę rinkimuose L.Malinauskas numatė dar prieš tautos balsavimą. Taro kortose būrėjas įžvelgė, kad šiai politinei jėgai šiuo metu yra šlovės valandos.

Kiek ilgai išsilaikys šios daugumos Vyriausybė, L.Malinauskas nedrįso tiesiai šviesiai prognozuoti, tačiau pastebėjo, kad artėjantys 2017-ieji gali būti permainų metai.

"Trinti rankomis, kad Europos Sąjunga gali subyrėti, yra neatsargu ir neprotinga. Todėl nemanau, kad bus drastiškų pasikeitimų. Tai veikiau ieškojimų, įdirbio permainoms metas. Kiekviena griūtis lemia chaosą. Nors spėčiau, kad kada nors ES kaip sūris bus sulaužyta į tris keturias dalis. Jas lems pinigų galios srautai", – kalbėjo tarologas.

Kalbėdamas apie Lietuvos ateitį ir sprendimus, kuriuos priima naujoji valdžia, prieštaravimų L.Malinauskas įžvelgia tik tikėjimo klausimu.

Bažnyčiai nepatiks, kad naujoji valdžia neša pagonybės vėliavą.

"Bažnyčiai nepatiks, kad naujoji valdžia neša pagonybės vėliavą. Tai ta sritis, kur Valstiečių ir žaliųjų sąjunga dar nenumatė konflikto. Beje, jau buvo mėginta mokyklose leisti vaikams pasirinkti galimybę tikybos pamokų metu susipažinti su pagonybės istorija. Buvo net norų įteisinti ją kaip oficialų tikėjimą. Anuomet atsakas buvęs labai įdomus. Atsirado siūlymas V.Kudirkos "Tautiškoje giesmėje" pakeisti vieną žodį – eilutėje "Tegul saulė Lietuvoj tamsumas prašalina", pakeisti į "Tegul Dievas Lietuvoj tamsumas pašalina". Žinoma, kad tai dvelkia vaikų žaidimais smėlio dėžėje. Reikia suprasti tai taip – lįsite, gausite atgal", – pastebėjo L.Malinauskas.

Nostradamu netiki?

Tačiau, pasak L.Malinausko, daugiau pavojų žmonijai gali sukelti ne vidinės rietenos, o gamtos katastrofos.

"Tai gali būti ir pražiopsoto asteroido grėsmė. Visiškai neseniai, gal prieš keturis mėnesius, pro Žemę praskrido asteroidas, kurio mokslininkai nesugebėjo pastebėti. Jei jis būtų kliudęs Žemę, sunku prognozuoti, kuo tai būtų baigęsi. Spėju, kad civilizacijos pabaiga būtų neišvengiama", – svarstė L.Malinauskas.

Paklaustas, ar įžvelgia tiesos Vangos ar Nostradamo pranašystėse, kurios kai kuriais aspektais sutampa, abu pranašai numatė krikščioniškojo pasaulio konfliktą su islamu.

"Bet jie pranašauja atominį karą Europoje. O aš manau, kad nugalės sveikas protas. Ar verta branduoliniu ginklu išnaikinti didžiules žemės teritorijas, jei į jas vėliau negalėsime įžengti du šimtus metų?" – gūžtelėjo pečiais tarologas.

Nostradamas atominį karą Europoje prognozavo dar 2011 metais. 2014-aisiais spindulinės ligos išvarginta Europa, pasak pranašo, jau turėjo ištuštėti.

Karas tarp musulmonų ir krikščionių turėjo baigtis 2016 metais, o 2018-aisiais esą pasaulyje turėtų įsiviešpatauti Kinija.

Lemtį neša septynetas

Tarologas L.Malinauskas, prognozuodamas ateitį Lietuvai, pastebėjo, kad skaičius 7 šalies likime atnešdavo permainų.

"1987 metais Nijolės Sadūnaitės mitingas prie Adomo Mickevičiaus paminklo buvo lyg pokyčių pranašas. Septyni yra pergalės skaičius. Dievas šešias dienas kūrė pasaulį, o septintąją – jam pasisekė", – juokavo tarologas.

Beje, ministro pirmininko Sauliaus Skvernelio gimimo datoje aptinkami du septynetai.

Pats tarologas tikino, kad ta retorika, su kuria į valdžią atėjo ši polinė jėga., nekelia niekam jokios atmetimo reakcijos.

"Noras išblaivinti tautą, noras paguosti, užjausti, užstoti, neleisti skriausti ir panašiai. Tačiau pasaulyje tik monarchai sau leidžia reguliuoti spirito kainas", – taikliai pastebėjo L.Malinauskas.

Valdžioje – ilganosiai

O štai vyriausiąja šalies ragana tituluojama V.Lobačiuvienė tikino, kad kaip tik ši retorika ir pakenks būsimai valdžiai.

"Nereikia manęs globoti ir guosti. Leiskite man pačiai užsidirbti. Aš pati žinau, kiek man cukraus ar druskos valgyti ir kiek galiu išgerti. Tačiau kokie laikai bus, tokiais ir turėsime gyventi", – akcentavo V.Lobačiuvienė.

Būrėja tikino, kad apie tai, kokiomis nuotaikomis gyvena lietuviai, ji sprendžia iš savo klientų pasakojimų.

"Ar mes gyvensime geriau? Nemanau. Tas rėksmingas tonas, aiškinant, kaip mes turime gyventi, prie gero neprives. Toks jausmas, kad politikai, vos peržengę Seimo rūmų slenkstį, juose užsidaro lyg stiklinėje tvirtovėje. Jiems atrodo, kad gyvenimas vyksta tik ten. Beje, šiuo metu į valdžią atėjo ilganosiai. Juk iki tol šalį valdė nelabai moteriško, o veikiau vyriško sudėjimo moterys. Vyriškus švarkus dėvinčių moterų galima rasti ir kitų šalių vadovų postuose", – įžvalgomis dalijosi V.Lobačiuvienė.

Ką reiškia ilga nosis? Vyriausioji šalies ragana aiškina, kad tokie žmonės iš prigimties yra lyderiai.

O gaidys Lietuvai nežada nieko gero.

"Tokių ilganosių tarp išrinktosios daugumos Seime yra labai daug. Kas mūsų laukia? Kiti metai – Gaidžio metai. O gaidys Lietuvai nežada nieko gero. Gaidys yra peštukas, kiršintojas, jis gali atnešti nesantaikų, gaidys nuolat giriasi, yra pasipūtėlis, kitą kartą ir nepelnytai puikuojasi. Tokiais metais diktatoriai įgauna daug daugiau svorio ir galios. Gaidys neįvertina tų, kurie viską užsidirbo savo prakaitu", – prognozes kietiems metams aiškino V.Lobačiuvienė.

Kils riaušės?

Būrėja pastebėjo, kad naujos valdžios pirmieji darbai jau sukiršino dalį visuomenės.

"Dar taip nebuvo nė prie vienos valdžios. Žadėjo, kad pertvarkas pradės nuo apačios, o ėmė varžyti žmonių demokratines laisves. Ar negimdžiusiems valdžios vyrams spręsti, kaip gimdyti vaikus? Beje, tas tautos blaivinimo vajus man kelia juoką. Aš pati esu sėdėjusi su vienu pagrindiniu šios idėjos autoriumi prie vieno stalo ir gėrusi ne vieną stikliuką. Šis pranašas nėra be nuodėmės", – mįslingai kalbėjo V.Lobačiuvienė.

Vyriausioji šalies ragana įsitikinusi, kad kiti metai Lietuvai gali būti grėsmingi.

"Aš nemanau, kad bus karas ar kiti kataklizmai. Manau, kad bus bėdų dėl naujos valdžios sprendimų. Visi nedidelio ūgio vyrai, turintys kompleksų, turi ir tuštybės, ir agresyvumo. Tokių buvo visose valdžiose. Bet aš manau, kad šį kartą žmones jie įsiutins galutinai. Nenoriu būti blogu pranašu, bet jei ir toliau tokie sprendimai stebins tautą, bus riaušių. Kantrybės taurė bus perpildyta", – prognozavo V.Lobačiuvienė.

Angelas saugo pinigus

Veidotyrininkė, psichologė ir astrologė V. Šiaučiūnienė ėmėsi sunkiausios žurnalistų pateiktos užduoties.

Fenotipologijos specialistė turėjo išnagrinėti trijų valstybės įtakingiausių vyrų veidus ir atskleisti, kokiomis savybėmis pasižymi šie veikėjai.

Veidotyrininkė analizavo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos lyderio Ramūno Karbauskio, ministro pirmininko Sauliaus Skvernelio ir Seimo pirmininko Viktoro Pranckiečio veido bruožus, gimimo datas ir horoskopus.

V.Šiaučiūnienė tarp šių politikų įžvelgė ir skirtumų, ir panašumų.

"Drąsūs, ugningi, ryžtingi sprendimai ne visuomet gali būti pasverti iki galo. Jiems visiems trims vertėtų vengti klaidingų sprendimų priėmimo. Jei neužvaldys didybės manija užimame poste, S.Skvernelis gali būti stiprus politikas. Jis neturėtų svaidytis disciplinos reikalavimais, pačiam iš savęs vertėtų daugiau pareikalauti. Jam patartina dažniau ieškoti aukso vidurio, nes konfliktai su autoritetais gali būti užprogramuoti", – perspėjimus žėrė psichologė.

Pažvelgusi į S.Skvernelio veidą, specialistė pastebėjo, kad pirmiausia jame pastebimos akys.

"Tokios akys gali prognozuoti net ir ligas. Jas jam reikia saugoti. Tačiau šis žmogus neabejotinai turi ir tam tikrą apsaugą. Pavyzdžiui, jam visuomet seksis su pinigais. Jis jų turės ir mokės užsidirbti bei sutaupyti. Jo angelas sargas yra piniguose. Kaip, beje, ir R.Karbauskio likime", – aiškino V.Šiaučiūnienė.

S.Skvernelio kojinės – vietoje

Veidotyrininkė S.Skverneliui patarė ateities labui neskubėti atsisakyti savo praeities.

"Jam reikia ugdyti gebėjimą nieko neteisti, o labiau užjausti kitus. Šiam žmogui yra būtinos permainos. Veido bruožai leidžia spėti, kad jis mėgsta būti dėmesio centre, siekia suspindėti, sužibėti. Jam svarbūs iššūkiai. Tačiau galiu pasakyti: jei šis žmogus žengia pro duris, tai, vaizdžiai tariant, jis jas atidaro kone plėšte išplėšdamas rankeną. Tai apibūdina jo charakterį", – analizuodama politiko veidą, kalbėjo veidotyrininkė.

V.Šiaučiūnienė perspėjo, kad buvusiam policijos komisarui būdingo kietumo šiuo metu vertėtų atsisakyti.

Beje, šio politiko horoskope pažymėta, kad jis nuolat įsivels į skandalus.

"Tačiau jis turi absoliučios tvarkos pojūtį. Spėju, kad S.Skvernelio žmonai yra visai nesudėtinga su juo gyventi. Tai ypač tvarkingas žmogus. Ant jo darbo stalo viskas turėtų būti surikiuota. Namuose jo daiktai visuomet sudėlioti į vietas. Auksas – ne žmogus toks vyras", – juokėsi V.Šiaučiūnienė.

S.Skvernelis, pasak V.Šiaučiūnienės, yra liūtas, o tai lemia jo mokėjimą linksmintis.

"Tai yra džiugus, šmaikštumo turintis žmogus", – tikino specialistė.

Tačiau asmeniniuose santykiuose ir politikoje šiam valdžios vyrui patariama labiau remtis "šaltu protu".

Užuodžia išdavikus

Partijos įkūrėjas ir vedlys R.Karbauskis viešumoje dažnai deklaruoja šeimos svarbą savo gyvenime. Tačiau išskirtina tai, kad veidotyrininkė būtent šeimą patarė R.Karbauskiui labiau saugoti.

"Jam reikia vertinti moterišką pradą. Visos šeimos moterys yra labai svarbios jo gyvenime. Tai ne tik žmona, bet ir mama, sesuo, jei tokia yra, ir net dukros. Šiam žmogui patariama susitelkti ne tik į darbą, bet ir šeimą. Šiam vyrui yra labai svarbi šeima ir vaikai. Nors aš nepasakyčiau, kad praeityje jis negalėjo būti gerokai pašėlęs", – pridūrė veidotyrininkė.

R.Karbauskis gali didžiuotis vienu retu bruožu – šis politikas iš tolo užuodžia išdavikus.

"Jis gerai atpažįsta ir tradicijų niekintojus. Tai paslėptas šio žmogaus talentas. Jis moka atpažinti žmones ir mato būsimas situacijas. Bet aplinkiniams yra gera šalia tokio žmogaus, nes jis yra įkvėpėjas, jis moka uždegti kitus. Peršasi mintis, kad šis žmogus turėtų būti religingas. Bet jam labiau sekasi burti šeimas ir bendruomenes. Tai yra jo "arkliukas", – pastebėjo specialistė.

Ar R.Karbauskiui ilgai dar švies politinių pergalių žvaigždė?

V.Šiaučiūnienė tikino, politikui teks imtis diplomatijos.

"Tačiau žvaigždės jo horoskope rodo, kad šiam žmogui būdinga vidinio pasitenkinimo stoka. Beje, ir nusvirę akių kampučiai išduoda šiokį tokį vidinį liūdesį", – kalbėjo specialistė.

Gimęs būti ūkininku

Žvelgdama į V.Pranckiečio horoskopą, V.Šiaučiūnienė stebėjosi, kad tarp partijos bičiulių – dar vienas liūtas.

"Bet šis vyras viduje yra labai jautrus. Kartais net uždaras. Jis viską išgyvena savyje. Tiesa, jo atsidavimas šeimai yra neginčijamas, tačiau tokio tipo vyrai nemoka tinkamai rodyti dėmesio savo žmonoms. Jam patartina mokytis reikšti savo jausmus. Šie vyrai dažniau renkasi vienatvę, kai jiems reikia atgauti prarastas jėgas. Jam patinka gamta", – pastebėjo specialistė.

Iš visų trijų politikų, pasak V.Šiaučiūnienės, būtent V.Pranckietis yra labiausiai artimas užimamoms pareigoms.

"Tai yra diplomatas. Jis mokės rasti visiems naudingus sprendimus, turi visas lyderio savybes. Spėju, kad jis geriausiai tinka šiam postui, nors nėra mėgėjas sakyti viešas kalbas. Jis moka išvengti agresyvių situacijų", – įžvalga stebino V.Šiaučiūnienė.

Veidotyrininkė net neabejojo tuo, kad V.Pranckietis savo profesiją pasirinko neatsitiktinai. Buvusio Agronomijos fakulteto dekano horoskope įrašytas potraukis augalams, žemdirbystei ir gamtai.

"Jis ne tik ūkininku bet ir geodezininku galėjo tapti. Ten jo stiprybė. Ten jis išgyvena didžiausią džiaugsmą. Jo horoskope Marsas yra Jautyje, o tokiems žmonėms sekasi nekilnojamojo turto prekyba. Tokie žmonės "padais jaučia žemės gelmes", – kalbėjo V.Šiaučiūnienė.

Beje, kaip ir partijos kolegos, V.Pranckietis turi finansinę žvaigždžių apsaugą.

Kakta rodo išmintį

Veidotyroje apvali kakta reiškia žmogaus pomėgį bendrauti ir dirbti su kitais žmonėmis.

Nuožulni kakta byloja greitą to žmogaus reakciją. Didelės akių rainelės rodo jausmingumą.

Arti viena kitos esančios akys rodo smulkmeniškumą. Putlių lūpų savininkai dažniausiai šnekūs ir dosnūs kitiems.

Turintieji kampuotą smakrą mėgsta ginčus, o atsikišęs smakras byloja apie užsispyrusį charakterį.

"S.Skvernelio nosies apatinė dalis yra lenkta. Toks asmuo sąmoningai žvelgia į profesinės karjeros žingsnius. Atvirai sako, ko nori pasiekti. Veikiausiai taip ir bus. Darbo vietoje jis demonstruoja kryptingas ambicijas. Apie asmeninio tikslo siekimo strategijas toks žmogus aplinkiniams neprasitaria net užuominomis", – analizavo veidotyrininkė.

Tiesus R.Karbauskio nosies galiukas byloja apie nuosaikių savybių žmogų.

Laukia tik vienas išbandymas – išsiugdyti toleranciją kitiems žmonėms.

"Jei jis rizikuos, tai tik gerai apskaičiavęs ir pasvėręs kiekvieną žingsnį. Jo laukia tik vienas išbandymas – išsiugdyti toleranciją kitiems žmonėms, nes jos jam trūksta", – pastebėjo žinoma moteris.

Tokiomis savybėmis pasižymi ir V.Pranckietis.

"Jis dirba pagal savo darbų sąrašą ir tai daro nuosekliai. Paprastai postus darbovietėje skirsto ir darbų procedūras kuria žmonės su tiesiomis nosimis", – konstatavo specialistė.

Beje, V.Pranckiečiui patariama saugoti žarnyną.

"Vyrai aukštomis kaktomis yra išmintingi. R.Karbauskio akių forma signalizuoja, kad toks žmogus pastebi kitų mažiausią klaidą, tokie žmonės linkę į perfekcionizmą, jie turi polinkį kritikuoti", – pastebėjo V.Šiaučiūnienė.

V.Šiaučiūnienė, suskaičiavusi šių trijų vyrų gimimo datas, pagal numerologijos principus įvertino S.Skvernelio ir V.Pranckiečio likimo skaičius. Jiems abiem tai yra skaičius 2.

"Toks žmogus būtų puikus daktaras, jei juo būtų", – juokėsi V.Šiaučiūnienė.

R.Karbauskio skaičius 5 lemia jam laisvamaniškumą.

"Toks žmogus nemėgsta kitų vadovavimo. Jis, kaip katė, mėgsta vaikščioti vienas. O tai jam gali pakenkti. Jiems visiems trims teks išmokti dirbti komandoje, patarčiau labiau stengtis įsiklausyti į kitų nuomones", – pastebėjo veidotyrininkė.

GALERIJA

  • Postas: veidotyrininkės manymu, tik V.Pranckietis <span style=color:red;>(dešinėje)</span> savo vidinėmis savybėmis labiausiai tinka jo einamoms pareigoms.
  • Lietuvos valdžiai – būrėjų įspėjimai
  • Įžvalga: nors R.Karbauskis ir turi retą talentą užuosti išdavikus, tačiau jo stiprioji savybė yra gebėjimas burti bendruomenes.
  • Vilma Šiaučiūnienė
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

o

visus burejus ant lauzo.Sau burkites,nes kai paburiat tai nei verk nei juoktis.

Lietuvos būrėjams - valdžios įspėjimai | KaunoDiena.lt

Jei šnekėsite nesamones, atsidursite Lukiškėse! :-)

...

Kai tų 'būrėjų' daug, tai bent vienam pasisekt gali.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS