M. Puidokas: nauja partija turės daug perspektyvų | Diena.lt

M. PUIDOKAS: NAUJA PARTIJA TURĖS DAUG PERSPEKTYVŲ

Trečias nuo galo prezidento rinkimų pirmajame ture likęs Seimo narys Mindaugas Puidokas teigia, kad suburti naują partiją užtruks laiko, tačiau tikisi pirmuosius žingsnius žengti jau netrukus.

„Galbūt suspėsime anksčiau, per mėnesį, surengti tokį konsoliduojantį suvažiavimą, į kurį kviesime tikrai įvairias politines jėgas“, - sakė kandidatas.

Įvardijęs, su kuo galėtų bendradarbiauti jo kuriama partija, Puidokas įvardijo Vytautą Radžvilą, Vygaudą Ušacką, Arvydą Juozaitį, judėjimus „Jaunoji Lietuva“, „Krikščioniškoji demokratija“, visuomeniniais rinkimų komitetais.

Sulaukus paramos iš visuomeninių rinkimų komitetų, teigė M. Puidokas, šansai būtų geri regionuose ir tuomet partija turėtų galimybę Seimo rinkimuose gerai pasirodyti vienmandatinėse apygardose, tačiau neslėpė turįs ir didesnių ambicijų.

„Jeigu sustiprėtume geografiškai ir struktūriškai, taptume rimta jėga ir kovojant dėl didesnio procento balsų ir daugiamandatiniame sąraše, kad į Seimo rinkimus patektų dar daugiau mūsų politinės jėgos atstovų“, - pridūrė Seimo narys.

ELTA primena, kad M. Puidokas surinko 2,58 proc. rinkėjų balsų. Antrasis Lietuvos prezidento rinkimų turas vyks gegužės 26 d. kartu su Europos Parlamento rinkimais.

GALERIJA

  • M. Puidokas: nauja partija turės daug perspektyvų
  • M. Puidokas: nauja partija turės daug perspektyvų
  • M. Puidokas: nauja partija turės daug perspektyvų
M. Morkevičiaus / ELTOS nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Kaunas

Kuo toliau jo klausau, tuo labiau jis atrodo protingesnis ir solidesnis politikas. Nors pradžioje jis pasirodė silpnas. Sėkmės. Pirmyn. Tokių žmonių Lietuvai reikia!

Tiek

Galejo ir Puidokas, ir Juozaitis pasiaukot uz Skverneli, bet nieko is to nebutu iseje. Sie nykstukai politine prasme surinko trupinius

...

Nepatempsi; nenori TT perimti?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS