N. Puteikis: R. Karbauskis kviečia mane sugrįžti į frakciją | Diena.lt

N. PUTEIKIS: R. KARBAUSKIS KVIEČIA MANE SUGRĮŽTI Į FRAKCIJĄ

Šių metų pradžioje valdančiąją „valstiečių“ frakciją palikęs Seimo narys Naglis Puteikis teigia, kad Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininkas Ramūnas Karbauskis pakvietė jį grįžti atgal.

Tai Eltai patvirtino pats N. Puteikis.

Anot jo, galimybė grįžti pas valdančiuosius bus svarstoma jo vadovaujamos Lietuvos centro partijos taryboje.

„Bet kokiu atveju, remsime visus gerus darbus“, - trumpai konstatavo N. Puteikis.

ELTA primena, kad Seimo narys N. Puteikis vasario mėnesį pasitraukė iš valdančiosios LVŽS frakcijos. Tuo metu savo pasitraukimą iš frakcijos aiškino, jog nepritaria valstiečių sprendimui kandidatu į prezidentus kelti premjero Sauliaus Skvernelio kandidatūrą.

Prezidento rinkimų pirmojo turo metu N. Puteikis ragino nebalsuoti už jį patį, išreiškęs palaikymą filosofui Arvydui Juozaičiui ir „valstiečių“ kandidatui S. Skverneliui.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Nuomonė

Puteiki, nesusireikšmink. Niekam tu, toks politikas nereikalingas. Tupi Seime kaip parazitas, gauni atlyginimą suskrebintą iš skurdžiai gyvenančių Lietuvos žmonių. Ir tylėk. Tave Lietuva išlaiko kaip traną, nors tu, galima suabejoti, neduodi jai jokios naudos.

koks vardas,toks ir charakteris

Vargas Lietuvai,su tokiais politikais,neseniai girtas veblojo cypeje,o dabar galva kelia,slykstu

To to

Prasta atmintis , ar šiaip sveikata prasta ) aš pamenu , kad Puteikis buvo valstiečių frakcijoje ir generavo visai neblogas mintis , bet ... .ar pilnatis ar ...ar.... vėl sugalvojo būti prezydentu ) ir paliko frakciją ...o galėjo dirbti gerus darbus , nes iš tų ,,, rinkimų,, visiems gavosi š.... aš būdamas Karbauskiu , tokių nekviesčiau ....bet matant kokius į partiją kviečia Landsbergiukas , tai ..)))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS