Nesiryžta versti V. Pranckiečio – neužtenka balsų slaptam balsavimui | Diena.lt

NESIRYŽTA VERSTI V. PRANCKIEČIO – NEUŽTENKA BALSŲ SLAPTAM BALSAVIMUI

Seimo vicepirmininkas Gediminas Kirkilas sako, kad balsavimas dėl nepasitikėjimo Seimo pirmininku Viktoru Pranckiečiu šią savaitę dar neįvyks.

G. Kirkilas patvirtino, kad baiminimasi, kad valdančiųjų frakcijoje neužteks reikiamų balsų slaptam balsavimui.

„Kol kas šią savaitę nenumatyta“, – antradienį „Žinių radijui“ teigė G. Kirkilas.

Paklaustas, ar dėl to, kad neužteks valdančiųjų balsų slaptam balsavimui, G. Kirkilas patvirtino, kad taip. „Taip, matyt, taip yra. Bent jau didžiausioje valdančiosios koalicijos frakcijoje“, – sakė jis.

Tuo tarpu „valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis Eltai teigė, kad dėl tikslios balsavimo datos dėl nepasitikėjimo Seimo pirmininku dar deramasi. „Tarsimės dėl to, mes dar dirbame šiuo klausimu“, – Eltai sakė R. Karbauskis.

Valdantieji, pasirašę tarpfrakcinę sutartį su nauja Seimo frakcija „Lietuvos gerovei“, Seime užsitikrino 76 balsus. Seimo pirmininko atleidimui pakaktų Seimo daugumos – 71 parlamentaro balso.

GALERIJA

  • Gediminas Kirkilas
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

onuteTO AS MANAU

Manyk asile is n aujo manai kad tauta ims sokti pagal Skvernelio pranskiecio kirkilo Lansbergiuko dudelia pasigydik durneli tauta labai noretu kad seime neliktu nei vieno konservo nei vieno LKP DABAR VADINAMU SOC nei vieno liberasto tik tada lietuva atsigaus ir musu vaikai gris

natalija

LABAI SUNKU VALSTIECIAM KAIP VAGIU SAIKA PRIKISO SAVO FAUNOS KAD DERGTU GERAI SAZININGAI DIRBANTI SEIMA PROFESORIUM PRANSKIETI KAIP TAPAI KOMUNISTU PAPASAKOK ZMONEM TODEL IR ROZOVA DENGIAI ZINAI KAM TURI DIRBTI NEI VIENAS DORAS LIETUVIS TAVES NEPALAIKO TIK KONSERVINIAI VAGIS IR GRYBAUSKAITE KGB DUODA ZADANIJAS JUK NET I NAMUS PAS TAVE BUVO ATVAZIAVUSI

ONUTE TO KRISTINA

ATSIPEIKEK KONSERVINE PAMIRSAI DADETI SEKMES PRANSKIETI IR LANSBERGIUK PIPLI SIUKSLIAS ANT TAUTOS ISRINKTOS VALDZIOS
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS