Opozicija premjero dar neieško, R. Žemaitaitis mano, kad emocijos atslūgs | Diena.lt

OPOZICIJA PREMJERO DAR NEIEŠKO, R. ŽEMAITAITIS MANO, KAD EMOCIJOS ATSLŪGS

Opozicijos lyderė Viktorija Čmilytė-Nielsen teigia, kad ją stebina „valstiečio“ Ramūno Karbauskio sugalvoti ėjimai, tačiau tikina per toli į ateitį nežiūrinti.

Tuo metu „tvarkietis“ Remigijus Žemaitaitis mano, kad, R. Karbauskio emocijoms atslūgus, kalbos gali ir pasikeisti.

Pasak liberalės V. Čmilytės-Nielsen, dar nėra numatyta, kas galėtų būti premjeru.

„Šiandien žvilgsnis toks, kad reikėtų eiti žingsnis po žingsnio. Stebėsime, kokie bus rezultatai, ir manau, atėjus laikui, turėsime galimybę priimti geriausią sprendimą. Iš tiesų tas valdančiųjų bėgimo iš valdžios planas stebina, nes tikrai turi pakankamai tvirtą daugumą ir gali vykdyti pradėtus darbus“, - sakė opozicijos lyderė.

Iš tiesų tas valdančiųjų bėgimo iš valdžios planas stebina, nes tikrai turi pakankamai tvirtą daugumą ir gali vykdyti pradėtus darbus.

Ji valdančiųjų žingsnį pasitraukti, jei bus pralaimėti rinkimai, vertina kaip nesąžiningą. Politikė mano, kad tai manipuliacija, siekiant pritraukti kuo daugiau rinkėjų balsų.

Tvarkos ir teisingumo partijos lyderis, Seimo pirmininko pavaduotojas R. Žemaitaitis taip pat skeptiškai vertina R. Karbauskio išsakytą poziciją.

„Atmetu tokį siūlymą. Manau, kad valstybei reikia prisiimti įsipareigojimus, kuriuos davei prieš dvejus su puse metų. Ir, jeigu tau yra patikėtas Vyriausybės vaidmuo, turi daugumą Seime ir didžiausią frakciją, turi imtis lyderio vaidmens“, - sakė „tvarkietis“.

Jo teigimu, tai buvo emocinis žingsnis - po pirmo turo viskas gali ir pasikeisti.

„Politikoje būna visko - kartais po emocinių dalykų rytą atsikeli ir sakai: vis dėlto reikia dirbti“, - sako R. Žemaitaitis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS