Prezidentas su premjeru aptars ekonomikos skatinimo priemones, mokslo metų užbaigimą | Diena.lt

PREZIDENTAS SU PREMJERU APTARS EKONOMIKOS SKATINIMO PRIEMONES, MOKSLO METŲ UŽBAIGIMĄ

Prezidentas Gitanas Nausėda su premjeru Sauliumi Skverneliu penktadienį aptars ekonomikos skatinimo priemones, mokslo metų užbaigimą.

„Prezidentas penktadienį su premjeru aptars ekonomikos skatinimo priemones ir jų įgyvendinimą, tarp jų – galimybes laikinai mažinti gyventojų pajamų mokestį ir paramą nedidelėms įmonėms, taip pat kalbėsis apie mokslo metų užbaigimą“, – BNS sakė šalies vadovo atstovas spaudai Antanas Bubnelis.

Siekiant suvaldyti koronaviruso pasekmes ekonomikai, Vyriausybė kovo viduryje patvirtino 5 mlrd. eurų vertės ūkio skatinimo ir paramos verslui planą, vėliau jis papildytas naujomis priemonėmis. Dalį įstatymų Seimas priėmė ketvirtadienį.

Prezidentūra teigia, kad jos iniciatyva buvo patvirtintos papildomos subsidijos labai mažoms įmonėms, turinčioms iki devynių darbuotojų. G. Nausėda taip pat siūlo 20 iki 15 proc. laikinai sumažinti gyventojų pajamų mokestį, tačiau Vyriausybė šią idėją kol kas vertina atsargiai.

Dėl mokslo metu pabaigos kol kas sprendimų Vyriausybė nėra priėmusi, mokymas vis dar vyksta nuotoliniu būdu.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

Šiaip tai atrodo,kad SS viskam vadovauja,o GN visai tuo nesidžiaugia,ir foto parinkta atitinkama...Kuo baigsis ,matysim.

...,manyciau...,tik MANYCIAU...,

PREZIDENTAS,SEIMO PIRMININKAS ir PREMJERAS kas SAVAITE TURETU suSEDE prie BENDRO STALO apTARTI VISAS SALIES PROBLEMAS???... TASKAS

Paristieji

paspirtukai SS ir GN zvejoja isbrakonieriautoj arealo kudroj.Idomu kiek jais pasitiki,palaiko ir nesijuokia....sekme slidi,kuriant isvogta ir meluose paskandinta geroves sali- lyg kazinkoki kukuciu uki........
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS