Prezidento patarėjas: R. Tamašunienė gali gerai vykdyti savo pareigas | Diena.lt

PREZIDENTO PATARĖJAS: R. TAMAŠUNIENĖ GALI GERAI VYKDYTI SAVO PAREIGAS

Prezidento Gitano Nausėdos vyriausiasis patarėjas vidaus politikos klausimais Povilas Mačiulis sako, kad vidaus reikalų ministrė Rita Tamašunienė, priešingai nei jos kolega susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius, gali gerai vykdyti savo pareigas, nepaisant klaidų, nutikusių suvaldant Alytaus gaisro krizę.

„Atskirų indikacijų, kad buvo galima sureaguoti geriau Alytaus ekstremalios situacijos kontekste tikrai yra, tačiau prezidentas taip pat atkreipia dėmesį, kad ministrė yra pateikusi ir gerų iniciatyvų, kurios šiuo metu keliauja į Seimą arba jau yra Seime. Tai rodo, kad ministrė gali gerai vykdyti savo pareigas“, – po šalies vadovo susitikimo su premjeru Sauliumi Skverneliu pirmadienį Prezidentūroje sakė P. Mačiulis.

Jis informavo, kad sprendimas dėl susisiekimo ministro Jaroslavo Narkevičiaus likimo poste bus priimtas kitą savaitę.

„Premjeras paprašė galimybės šią savaitę koncentruotis į svarbiausią metų įstatymą – 2020-ųjų biudžetą. Sprendimą dėl ministro premjeras pažadėjo priimti kitą savaitę“, – paaiškino P. Mačiulis.

ELTA primena, kad vidaus reikalų ministrė kritikos susilaukė dėl esą netinkamos reakcijos į Alytuje kilusį gaisrą. Kritikų teigimu, ekologijai bei žmonių sveikatai grėsmę sukėlęs gaisras padangų perdirbimo įmonėje „Ekologistika“ atskleidė VRM nepasiruošimą ir neišmanymą. Po gaisro užgesinimo internete buvo pasirodžiusi peticija, raginanti R. Tamašunienę atsistatydinti.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Leninas

Graziausia ministre pasauli gera kekse ciulpike

Nauseda

Jo ciulpike gera

kazkodel

Jau geriau visai be ministro negu tokia, sitose pareigose, netinka ji cia visiskai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS