R. Karbauskis: G. Palucko rezultatas – beviltiškas | Diena.lt

R. KARBAUSKIS: G. PALUCKO REZULTATAS – BEVILTIŠKAS

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininkas Ramūnas Karbauskis, vertindamas sekmadienį vykusių naujų rinkimų į Seimą rezultatus, sako, kad socialdemokratų lyderio Gintauto Palucko rezultatas, anot jo, yra beviltiškas.

Jį taip pat nustebino konservatorių kandidatų rezultatais.

„Pasakyčiau viena, kas mane galbūt nustebino, tai yra, kad konservatorių kandidatai sugebėjo gauti tokį mažą procentą nuo visų dalyvaujančių kandidatų, jau nešnekant apie Palucko rezultatą, kuris yra tiesiog beviltiškas“, – antradienį prieš Seimo rudens plenarinės sesijos pradžią žurnalistams sakė R. Karbauskis.

„Valstiečių“ kandidatų pasirodymas naujuose Seimo rinkimuose, pasak partijos lyderio, jo nenustebino. Jis pasidžiaugė, kad LVŽS kartu su Lietuvos centro partija remiama kandidatė Rūta Janutienė Žiemgalos apygardoje pateko į antrąjį turą.

„Mūsų rezultatai prognozuojami – viena mūsų kelta kandidatė yra antrame ture, kita kandidatė Vilniuje buvo mažai žinoma. Dėl to jokių abejonių nėra“, – pridūrė R. Karbauskis.

Jis neslėpė pozityvaus nusiteikimo kitų metų Seimo rinkimams.

„Aišku viena, kad žmonės renkasi pagal lyderius. Šioje vietoje aš jau minėjau, kad kituose Seimo rinkimuose vienmandatininkų mes turėsime aiškiai daugiausiai. Tai yra daugiausia tų, kurie yra vienmandatininkai, dėl to mūsų situacija bus pati palankiausia“, – prognozavo R. Karbauskis.

ELTA primena, kad, Vyriausiosios rinkimų komisijos duomenimis, antrajame rinkimų ture Žirmūnų apygardoje dėl Seimo kėdės varžysis socialdemokratų lyderis Gintautas Paluckas ir konservatorė Paulė Kuzmickienė.

Sostinėje esančioje Žirmūnų apygardoje konservatorė P. Kuzmickienė sulaukė 34,31 proc. rinkėjų palaikymo, o socialdemokratas G. Paluckas, suskaičiavus visų apylinkių balsus, sulaukė 26,22 proc. rinkėjų paramos.

Antrasis rinkimų turas vyks rugsėjo 22 d.

Nauji rinkimai į Seimą Žirmūnų vienmandatėje apygardoje vyko po to, kai į Europos Parlamentą buvo išrinkta šioje apygardoje į Seimą patekusi Aušra Maldeikienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

VILNIETIS

Esu palucko partijoje bet jis mane apvyle ir supratau kad tai ne tas zmogus kuris gali pakelti partija vien tik blogi atsiliepimai apie ji ir jo nesiskaitimas su partieciais aiskiai matosi kad sis vyrukas kovoja del savo geroves per kitu galvas todel atsistatydinsiu nes jauciu geda per ji

Rasa

GAL ZMONES PAKEIS SAVO NNUOMONE JEI PARTIJA PAKEIS SAVO VADOVA O NE SU TOKIU SUSITEPUSIU PALUCKELIU NEKOKIA ATEITIS VISI JUM AKIS BADO SU TOKIU NEVYKELIU BENDRAUTI RIZIKINGA

JONAS

NESUPRANTU KAS TUOSE ZIRMUNUOSE GYVENA KAD GALEJO ISSIRINKTI TOKIUS KANDIDATUS VIENAS KOMUNISTELIS KITA KONSERVE KADA TIE LIETUVEI ATSIPEIKES IR DAR SU TOKIU VADU KAIP PALUCKASSANTAZISTAS MELAGIS IR LABAI SUKTAS TIESIOG TOKS TERSE PARTIJOS VARDA
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS