R. Karbauskis įsitikinęs : S. Skvernelis naujos partijos nekurs | Diena.lt

R. KARBAUSKIS ĮSITIKINĘS : S. SKVERNELIS NAUJOS PARTIJOS NEKURS

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininkas Ramūnas Karbauskis sako, kad premjero Sauliaus Skvernelio vardu įregistruotas prekės ženklo pavadinimas „Tėvynės labui“ nereiškia, jog ministras pirmininkas kurs naują politinę jėgą. Apie tokio prekinio ženklo registravimą, teigia R. Karbauskis, jis buvo informuotas jau anksčiau.

„Aš galiu pasakyti viena, kad tai nereiškia, jog kažkas planuoja kažkokią politinę jėgą registruoti. Aš suprantu, kad politologams, kurie remia dešiniuosius, labai smagu šnekėti, kad čia tikriausiai tai reiškia. Man premjeras tai pasakė dar anksčiau ir pasakė, kad tai nieko bendro su jokiu partijų registravimu neturi. Atitinkamai tą pasakė ir jo patarėjas. Tai yra tikra informacija“, – ketvirtadienį Seime žurnalistams sakė R. Karbauskis.

Šitoje situacijoje nemanau, kad labai lengva būtų kažkam įtikinti jį keisti komandą.

Paklaustas, kada iš S. Skvernelio tikėtųsi sulaukti atsakymo, ar kitų metų Seimo rinkimuose premjeras dalyvaus su „valstiečiais“, R. Karbauskis atsakė, jog šiuo metu būtina leisti S. Skverneliui visiškai pasveikti ir pačiam apsispręsti dėl jo politinės ateities. Vis dėlto LVŽS lyderis teigė, kad su premjeru nuveikta daug darbo, tad jį įtikinti keisti politinę jėgą, R. Karbauskio teigimu, nebūtų lengva.

„Aš manau, kad klausimas yra, kada S. Skvernelis jausis taip gerai, kad jis galės priiminėti sprendimą iš viso likti politikoje, mes to labai linkime, o tada jis jau nuspręs. Aš manau, kad bet kuriuo atveju yra komanda, su kuria mes dirbame, tikrai daug darbų padarėme – nemažą krūvį teko atlaikyti ir Sauliaus organizmas to krūvio net neatlaikė. Šitoje situacijoje nemanau, kad labai lengva būtų kažkam įtikinti jį keisti komandą“, – pridūrė R. Karbauskis.

ELTA primena, kad antradienį tv3.lt portalas pranešė, jog Lietuvos prekių ženklų duomenų bazėje oficialiai paskelbta, kad gruodžio 2 dieną gauta paraiška registruoti prekės ženklą „Tėvynės labui“. Lietuvos prekių ženklų duomenų bazėje nurodyta, kad šio ženklo savininkas yra S. Skvernelis.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimui Pydarui

Vien melas, ką gali........................žinoti

SUSIJUSIOS NAUJIENOS