R. Karbauskis neapsigalvojo: antradienį atsisakys Seimo nario mandato | Diena.lt

R. KARBAUSKIS NEAPSIGALVOJO: ANTRADIENĮ ATSISAKYS SEIMO NARIO MANDATO

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) lyderis Ramūnas Karbauskis teigia neapsigalvojęs ir tikina, kad antradienį Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) posėdyje atsisakys Seimo nario mandato.

„Pirmą valandą yra VRK posėdis. Neturiu jokio pagrindo persigalvoti, nes pareiškimai, kad valdančioji dauguma pradės gerbti opozicijos teises po to, kai aš pasitrauksiu, skamba. Tai rodo, kad aš buvau teisus, sakydamas, jog tai susiję su manimi ir kad tos patyčios, kurios buvo iš rinkėjų, yra susiję su tuo, kad jie mums bando atkeršyti“, – antradienį Seime prieš posėdį žurnalistams sakė R. Karbauskis.

Pirmą valandą yra VRK posėdis. Neturiu jokio pagrindo persigalvoti.

Apie savo sprendimą atsisakyti Seimo nario mandato R. Karbauskis pranešė po ketvirtadienį vykusio Seimo LVŽS frakcijos posėdžio. Tokį žingsnį didžiausios opozicinės frakcijos lyderis argumentavo tuo, kad valdantieji esą nepaiso opozicijos nuomonės, ignoruoja jos teises ir neišklauso opozicijos nuomonės.

Politiko teigimu, pasikeitus valdžiai, frakcijai tenka kentėti dėl to, kad dabartiniai valdantieji keršija jam asmeniškai.

Jis taip pat kalbėjo, kad liks aktyvus politikoje, dalyvaus partinėje veikloje, šešėlinės Vyriausybės formavime.

R. Karbauskiui pasitraukus iš parlamentarų gretų, jo vietą užims Seime praėjusią kadenciją jau dirbusi LVŽS atstovė Asta Kubilienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Verygacare

Šaunuolis Ramūnai. Padarei pirmą ir vienintelį protingą bei gerą darbą per ketverius cirko Seime metus. Pabandyk ir Aurelijų įkalbėti, kad pasitrauktų. P.S. O jeigu rimtai, tai dar gali būti, kad VRK atmes Ramūnėlio prašymą ir vėl turėsime kęsti šitą marazmatiką

:)))

Ne defektuotiems rašyti istoriją :))

Kazkaip

Keista.patologinis melagis ir intrigantas laikosi savo zodzio.tai turetu ieiti i istorija
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS