R. Karbauskis tikisi, kad R. Masiulis atsakys už neatliktus darbus | Diena.lt

R. KARBAUSKIS TIKISI, KAD R. MASIULIS ATSAKYS UŽ NEATLIKTUS DARBUS

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininkas Ramūnas Karbauskis sako, kad iš pareigų atleistas buvęs susisiekimo ministras Rokas Masiulis turėtų atsakyti už, pasak jo, neatliktus ar nekokybiškai padarytus darbus.

Viešojoje erdvėje kylant spėlionėms, ką toliau veiks aukštą populiarumo reitingą visuomenėje turintis R. Masiulis, valdančiųjų „valstiečių“ lyderis R. Karbauskis nesiryžo spėlioti, ar, sukūręs naują politinį judėjimą, R. Masiulis būtų rimtas varžovas LVŽS.

„Nežinau. Jeigu šnekėtume apie Roką Masiulį, aš tikiuosi, kad jam vis dėlto teks atsakyti už tuos nepadarytus darbus arba blogai padarytus darbus, o jei jis norės įsteigti partiją, čia jo teisė. Kiekvienas žmogus turi teisę įsteigti partiją, surinkti rėmėjų skaičių, o bus rimtas ar nerimtas konkurentas, čia jau rinkėjų valia“, – žurnalistams trečiadienį Seime sakė R. Karbauskis.

ELTA primena, kad koalicinėje sutartyje susisiekimo ministro postą paskyrus Lenkų rinkimų akcijos – krikščioniškų šeimų sąjungos prerogatyvai, ministru tapo Jaroslavas Narkevičius. Postą užleisdamas R. Masiulis sakė, kad pirmi ženklai, jog jis bus atšauktas iš ministro pareigų, buvo po Klaipėdos jūrų uosto direkcijos vadovo Arvydo Vaitkaus atleidimo. Tai – R. Karbauskio kerštas, sakė R. Masiulis.

Rašyti komentarą
Komentarai (41)

earth king

tikras žodis pasakytas ,ir nors jau pavelavo kaip darbas jau eina į pabaiga, o kad sako ponas pirmininkas ministru taip yra tas žodis pilnas melo ir nesilaikomo tvirto žodžio,išsakyto jeigu pralaimėsiu išėisiu, atsistatydinsiu, va to pono darbas ir pinigu švaistymas ne pagal paskyrti, o kas bus toliau juk dengia vieni kito blogio darbus, ir net neklauso pono prezidento kuris išsakė savo nuomone, nepasitikiu, šytu ponu darbais, va kokio lygio yra šyta komanda surinkta , ir trina mums bajeri pastovu, kiek dar temps guma ir pudins laika, puveikai jau supuvo o darbas vietoj, nejuda , juda tik miško jonas, nors ir yra nurodyta kirsti medžiu nevalia,

Jurgis

Seimo šeimininkas, ambicingas, Jo aferai sutrukdęs ministras, visaip šmeižiamas, gatavas suėsti.

Algiui

„Jeigu žmonės žinotų, kad vietoj 700 km išasfaltuojama 200 km per metus ir pinigai sugrąžinami į biudžetą, nes jie nepanaudojami, nevyksta konkursai, jie pradedami daryti birželio mėnesį, kai reikia pradėti dirbti gegužės mėnesį. (...) Manau, kad šioje situacijoje pasikeitimas (ministro. – ELTA) bus į naudą“, – laidoje sakė R. Karbauskis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS