R. Masiulis: laikas pamiršti vidines rietenas ir nuoskaudas | Diena.lt

R. MASIULIS: LAIKAS PAMIRŠTI VIDINES RIETENAS IR NUOSKAUDAS

Buvęs susisiekimo ministras Rokas Masiulis teigia, kad koronavirusas yra didelis išmėginimas visai valstybei. Todėl, pasak R. Masiulio, šiuo metu asmenys turėtų pamiršti visas rietenas, nuoskaudas bei susivienyti bendram tikslui.

„Kiekvieno pavojaus akivaizdoje netrunka išaiškėti mūsų stipriosios ir, deja, silpnosios savybės. Šio viruso infekcija yra išmėginimas ne tik kiekvienam asmeniui, bet ir valstybėms. Lietuvos žmonės ir valstybė jau ne kartą istorijos bėgyje įrodydavo, kaip mes mokame mobilizuotis, padėti vienas kitam ir įveikti pavojus ir sunkumus. Taip ir šį kartą privalome pamiršti vidines rietenas, nuoskaudas, pasitikėti vieni kitais ir susivienyti tikslui. Tai gera proga prisiminti visus savo artimuosius ir ne tik artimuosius, kuriems reikia pagalbos“, – savo feisbuko paskyroje teigia R. Masiulis.

R. Masiulis kviečia visuomenę padėti medikams.

„Kas gali tegu prisideda prie pagalbos mūsų pasiaukojantiems medikams, kuriems tenka pats didžiausias krūvis. O virusai ateina ir praeina. Lietuvos žmonės išgyveno daug virusų – ir rudų, ir raudonų – ir jie mūsų ne tik kad nepražudė, bet mus padarė stipresnius“, – teigia R. Masiulis.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

konservatoriai-liberalai,--tai ne p a r t i j o s, tai

n u s i k a l s t a m o s GAUJOS-GRUPUOTĖS,kurios 26 metus iš ŽMONIŲ v o g ė ką norėjo.----Šių vagių GAUJŲ negalima vadinti o p o z i c i j a, kurie dabar PATYS save taip pasivadino.--Juk eina KETVIRTI metai kaip šios OPOZICINĖS gaujos v e l t ė d ž i a u j a ALINDAMOS toliau žmonių gyvenimą.---OPOZICIJA - turi būti alternatyva POZICIJAI pasižyminti darbais, tačiau artėja rinkimai OPOZICIJOS gaujose jokiųTEIGIAMŲ VEIKSMŲ gyventojų labui - N Ė R A , jie 4 metus NUSIKALSTAMAI veltėdžiauja-- už kuriuos ne VIENAS gyventojas n e b a l s u o s .

earth king

kam sakyti, laikas pamiršti, vidinęs rietenas nuoskaudas, kur matyta kas kaltas bebrai kalti, lieka žodžiai pasakyti, nereikia pamiršti, nesakau juk matau atėjo pragaro viršunė, atėjo ne iš šeip sau bet neprašyta ir nesapnota, juk kiek žmonių pasaulio šaliu yra sunaikynta per blogi , kokie skaičiai ašaru kraujo, juk karas vyksta tarpę savu piliečiu žmoniu piautinės net tarpe gymynių, čia yra šv,dievo piršto rustūmas ir grasinimas nusiraminkite gerbkite eikite prašykite dievo atleidimo, už kančias tu žmoniu nukankintu tautu išnaikyntu, be tvarkos be žinios, dėl kažkokios nesantaikos, pagal mikaldos knygute atėina pasaulio pabaiga, pranašas jau prieš kiek metu buvo pranešta gyvenkime ramiai, bet to garso negirdi niekas dydeli ponai savo daro blogi naikina visa gyvenima, neranda vietos, gynklavimosi varžybos , ir chemijos deriniai paleisti, tik nepripažysta, tyli, vaistu nėra, ila išlis iš maišo, ateiti,

Nekreipkim demesio i siuksles

Prisidenge virusu lenda visos didziosios siuksles kalibatai, Alytaus ir Klaipedos merai, broileris su savo desertyru nuo tarnavimo Lietuvos kariuomenej, simasius, broilerio isliaupsintas medikas, lrt skalikai ir skalikes su sunu karaliene, neatsakingas susireiksmines stiklainio draustinyje seimininkas. Pagarbos verti Veryga, Skvernelis, visi medikai ir valdantieji, kurie dirba, taciau yra kritikuojami visokiu broileriu ir ju padlaiziu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS