R. Masiulis: vienintelis dalykas, kurį „valstiečiai“ gerai daro, tai – kerštas | Diena.lt

R. MASIULIS: VIENINTELIS DALYKAS, KURĮ „VALSTIEČIAI“ GERAI DARO, TAI – KERŠTAS

Buvęs susisiekimo ministras Rokas Masiulis teigia, kad „valstiečių“ lyderio Ramūno Karbauskio jam reiškiamais kaltinimais tiesiog siekiama pridengti esamus skandalus kelių sektoriuje.

Eksministras tvirtina esąs įsitikinęs, kad tai yra tiesiog kerštas už tai, jog, viena vertus, jis būdamas ministru nušalino Arvydą Vaitkų iš uosto direkcijos vadovo pareigų, antra vertus, valdančiųjų nepasitenkinimą galėjo lemti ir komentarai dėl prie premjero Sauliaus Skvernelio namų asfaltuojamos gatvės.

„Aš neabejoju, kad dabartiniai skandalai kelių sektoriuje yra dangstomi, bandant atakuoti kažką kitą. Sėkmingai galėjo būti ir kažkas kitas. Dabar pasirinktas aš ir man apskritai keršija. Kiekviena partija, esanti valdžioje Lietuvoje, kažką gerai daro. Tai vieni anksčiau darė gerai tą, kiti – aną. O „valstiečių“ partija, ką tikrai gerai daro, tai keršija. „Valstiečiai“ įeis į istoriją kaip geriausiai keršijanti partija (...). Keršija dėl A. Vaitkaus atleidimo, tai buvo lūžis mūsų santykiuose, o dabar dar prisidėjo, kad nepatylėjau dėl premjero kelio“, – Eltai sakė R. Masiulis.

Keršija dėl A. Vaitkaus atleidimo, tai buvo lūžis mūsų santykiuose, o dabar dar prisidėjo, kad nepatylėjau dėl premjero kelio.

Buvęs susisiekimo ministras teigia, kad į teismą dėl R. Karbauskio teiginių dar nesikreips, bet, jei tai piktybiškai tęsis ir toliau, pasak R. Masiulio, „viskam yra ribos“. R. Masiulis sako, kad „valstiečių“ lyderis neįvertino savo komentarų ne tik per faktinį teisingumą, bet ir teisinį.

„Negalima kaltinti žmogaus nusikaltimu, jei neturi įrodymų“, – teigia R. Masiulis.

„Supraskime, čia yra emocijos, ir aš tikrai nenoriu velti į jo emocijas ir jo visą tą negatyvą. Mano tik buvo įspėjimas, kad duodant komentarus reikia ir save gerbti, ir kitus. Jei turi objektyvų faktą, jį reikia pateikti ir tuomet vertinti. Švaistytis žodžiais ir kalbėti neatsakingai – tai Lietuvoje yra įstatymai, kurie tokius dalykus uždraudžia. Aš tą norėjau priminti. Į teismą aš kol kas neplanuoju kreiptis, jeigu tie dalykai tęsis piktybiškai, žinote, viskam yra ribos“, – teigia R. Masiulis.

„Valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis tvirtina, kad buvęs susisiekimo ministras Rokas Masiulis apvogė valstybę. Pasak politiko, eksministrui nesugebant tinkamai eiti savo pareigų dirbant Vyriausybėje, susidarė 160 mln. eurų nepanaudotų lėšų suma, skirta kelių tvarkymui.

„Jis visiškai nekontroliavo padėties, dėl to yra didelis atsilikimas kelių asfaltavime, kelių priežiūroje. Jo sprendimai, kuriais jis mus įtikinėjo prieš keletą metų, dėl kelių priežiūros įmonių jungimo davė visiškai neigiamą rezultatą“, – sakė R. Karbauskis.

Savo ruožtu R. Masiulis tvirtina, kad tokie teiginiai yra tiesiog melas.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Mazas esi ir nieko padaryt negali

SIS PONAS NUPIRKDAMAS ,,iNDIPENDENSA,, SUMOKEDAMAS MILZINISKA KAINA UZ SUDEVETA LAIVA,TAUTA PAVERTE ATPIRKIMO OZIU.o sis darbas buvo jam matyt pavestas pacios auksciausios valdzios.Juk tai ji garbino sita ponia ir vis kele i virsu.Tautoje girdejau apie jo darbelius ir gelezinkelyje

Pasidomekit

Paskaitykit ,,Laisva laikrasti,,ten jau senokai viskas apie Masiulio darbelius aprasyta.

Augis

Šaudo gabalas nuotrau Koks švancas iškraipo tekstus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS